Tavaszi virágcsokor

Végre itt a tavasz! Tulipán, boglárka, jácint, frézia illata lengi körbe virágcsokrainkat. Ha kis tavaszi beültetést keres, akkor is jó helyen jár.

Tavaszi Tulicsokor
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Kedves tavaszi tulipáncsokor, macifűvel megbolondítva. A tavasz tündéri előhírnöke. Rendeljen online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést! Fleurt - a virágszínvonal! Amennyiben specifikus kérése volna a csokor színével kapcsolatban, kérjük jelezze felénk, ellenkező esetben a rendelkezésünkre álló szín típust használjuk fel a csokor elkészítéséhez. Köszönjük!
19 800 Ft
Illatos jácint virágkompozíció
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Kedves kis illatos jácintok vesszővel és kiegészítőkkel díszítve, szép fényes kaspóban. Tavaszi kedveskedés Öntől - Neki... Válassza a FLEURT virágfutárát, rendeljen online! (Az ár csak egy kompozícióra vonatkozik!)
3 500 Ft
Vidámság virágcsokor
0 1 2 3 4 10 vélemény 
Kedves, tavaszi tulipánok tündökölnek a kerek csokorban, melyek bájosan emelik ki egymás szépségét a napsárga és zöld vibráló színvilágában. Minden hölgyet garantáltan mosolyra fakaszt! Válasszon a FLEURT szépséges virágkollekciójából! Hívjon minket vagy rendeljen online és virágfutárunk már viszi is a meglepetést!
27 500 Ft
Málnahab Virágcsokor
0 1 2 3 4 23 vélemény 
Virág-álom a rózsaszín különböző árnyalataiból. Pasztellpink kompozíció, ellenállhatatlanul bájos! A rózsa örök kedvenc, igazi klasszikus, a nőiesség megtestesítője. A színek gyönyörűen mutatnak együtt, szépségük kiegészíti és kiemeli egymást. A csokor színharmóniája egyszerre fiatalos, kedves és végtelenül romantikus. Virágküldés Budapest legszebb virágüzletéből.
19 500 Ft
Tulipán bódulat tulipáncsokor
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Szeretne kiválasztottja arcára mosolyt csalni? Rendelje meg most ezt a bámulatos tulipáncsokrot online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést!  Amennyiben specifikus kérése volna a csokor színével kapcsolatban, kérjük, minimum 3 nappal a kiszállítási időpont előtt jelezze felénk, ellenkező esetben a rendelkezésünkre álló szín típust használjuk fel a csokor elkészítéséhez. Köszönjük!
14 900 Ft
Tavaszi virágtölcsér
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Szeretne valaki arcára mosolyt csalni? Rendelje meg most ezt a 20 szálas, bámulatos tavaszi virágtölcsért online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést! Fleurt - a virágszínvonal! Amennyiben specifikus kérése volna a csokor színével vagy virágával kapcsolatban, kérjük jelezze felénk, ellenkező esetben a rendelkezésünkre álló szín típust használjuk fel a csokor elkészítéséhez. Köszönjük!
14 800 Ft
Tulitasak
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Az egyszerűség, letisztultság jegyében születtek a Tulitasakok. A trendi kis papírtasak 10 szál gyönyörű friss tulipánt tartalmaz, minden cicoma nélkül. Kedves ajándék bárkinek, csak úgy, vagy magunknak, hogy szebb legyen a napunk.
6 800 Ft
VirágMuffin csokor
0 1 2 3 4 10 vélemény 
<p>Tündéri körcsokor, mely mindenkit garantáltan mosolyra fakaszt és jókedvre derít! Élénk, harmonikus színek és vidám bimbókavalkád jellemzi ezt a bájos csokrot, melyben a tavasz és nyár minden tündöklő virága megtalálható. Fleurt - virágrendelés felsőfokon</p>
38 500 Ft
Vénusz legyezője
0 1 2 3 4 2 vélemény 
<p>A nők a Vénuszról jöttek, éppen ezért bármelyiküket leveszi a lábáról ez a kerek, vegyes virágokból kreált színkavalkád-csokor. A visszafogott krém és zöld árnyalatok között fantasztikusan mutat a harsogó lila. FLEURT virág - a legmegbízhatóbb virágfutár!</p>
33 500 Ft
Tulipanna
0 1 2 3 4 1 vélemény 
3 szál friss tulipán elegáns csomagolásban kedves figyelmesség a mindennapokra. Legnépszerűbb Nőnapon, ahol a kolleganőket szeretik megörvendeztetni vele kedves, gáláns ügyfeleink.
1 900 Ft
Habcsók virágcsokor
0 1 2 3 4 15 vélemény 
Fantasztikusan kedves, mégis egészen különleges csokor, rózsaszín, krém és lila virágok főszereplésével. A virágok báját a csomagolás vidámsága erősíti, és ezzel teszi a kompozíciót igazán elegánssá. FLEURT - Virágcsokor rendelés a legegyszerűbben.
18 600 Ft
Táncoló tulipánok
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Káprázatos tánca ez a tulipánoknak, melyeket exkluzív dobozba rendezünk. A csodás tulipánok sokáig díszíthetik lakását vagy okozhatnak örömet megajándékozottjának. A méreteket tekintve a virágok száma minimum: S-;30 M-50; L-80; XL-100 db.</p>
17 900 Ft
Madárdal virágcsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Élénk sárga és narancssárga színű megannyi virág egy laza, de mégis elegáns csokorba kötve. Fleurt virágküldés - minőség  a virágkötészetben. 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.
28 500 Ft
Virág Bonbon virágcsokor
0 1 2 3 4 6 vélemény 
Élénk, vidám színek és kedves virágok teszik ezt a kerek csokrot igazán bájossá. Garantáltan mosolyt csal minden arcra! Ha virágküldés, akkor csakis a FLEURT virág!
19 500 Ft
Illúzió csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Káprázatos szépség ,pasztell színű boglárkákból. Rendkívül exkluzív, páratlan virágfajta, az igazán különleges pillanatokra. Ha valami különlegességgel szeretne kedveskedni, ne keressen tovább: ez a termékünk csak nagyon ritkán elérhető, mivel a boglárka igazán tavaszi virág. Kápráztassa el Választottját és nem kell hamis illúziókat kergetnie ezzel a csokorral kapcsolatban, a siker garantált! Virágküldés á la Fleurt.</p>
28 300 Ft
Tulipa Maxima tulipáncsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Tulipáncsokor a javából! 50 szál gyönyörű tavaszi tulipánból készítjük el ezt az igazán fantasztikus gigászi csokrot, melyet dúsan körbeölelünk izgalmas zöldekkel. Nemcsak nagyravágyóknak :) Rendeljen online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést! Fleurt - a virágszínvonal! Amennyiben specifikus kérése volna a csokor színével kapcsolatban, kérjük jelezze felénk, ellenkező esetben a rendelkezésünkre álló legfrissebb tulipánokból kötjük meg a csokrot. Köszönjük! És ne feledje, ezt a csokrot Budapesten futárunk ingyen kiszállítja.</p>
29 500 Ft
Lollipop virágkompozíció
0 1 2 3 4 3 vélemény 
<p>Modern, tűzőhabos kompozíció élénk színű tavaszi virágokból, színben hozzá illő kaspóban - aminek tartóssága miatt az ajándékozott sokáig örülhet. Rendeljen online és virágfutárunk már repül is a szépséges küldeménnyel! (Az ár csak egy virágkompozícióra vonatkozik, a kaspó mérete kb. 10x10cm.)</p>
5 900 Ft
Penelopé virágcsokor
0 1 2 3 4 6 vélemény 
Halvány pasztellszínek jellemzik ezt a kerek, vidám, rendkívül gazdag csokrot, melyben a virágok szépsége játssza a főszerepet. Válassza a FLEURT kiváló virágfutárát!
19 500 Ft
Candyland virágkompozíció
0 1 2 3 4 17 vélemény 
Tündéri virágkompozíció, melyben a tűzőhabban sokáig szépségesek maradnak a tavasz színpompás, bájos virágai. Ez a kedvesség mindenkit levesz a lábáról! Tegye próbára a FLEURT métán híres virágküldő szolgáltatását! (A Candyland virágdekorációt szép kaspóba komponáljuk, nem szükséges mellé vázát rendelni.)
9 800 Ft
Tutti Frutti Virágcsokor
0 1 2 3 4 8 vélemény 
<p>A sok bájos virágfej mint megannyi színes cukorka virít ebben az édes csokorban. A nyár tündéri virágai tobzódnak a levélgallérral keretezett kompozícióban. Aki kapja, garantáltan elfelejti minden gondját! Kedves, kerek virágcsokor, a színpaletta összes élénk árnyalatában. Profi virágküldés Budapesten és környékén.</p>
35 400 Ft
Titkok kertje virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Vibráló, élénk pasztellszínek jellemzik ezt a kerek, vidám, rendkívül gazdag csokrot, melyben a virágok szépsége játsza a főszerepet. Csodálatos virágtenger végtelen érzelmekkel. Válassza a FLEURT kiváló virágfutárát!
45 000 Ft
Rózsa tölcsér
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Fiatalos ajándék ez a köteg bámulatos rózsatölcsér! Az elegáns papírtölcsért mesés illatú angol rózsákkal töltjük meg, melyek magukkal viszik a kert illatát. Fleurt - a virágszínvonal! Amennyiben specifikus kérése volna a csokor színével vagy virágával kapcsolatban, kérjük legalább 3 nappal kiszállítás előtt jelezze felénk, ellenkező esetben a rendelkezésünkre álló legfrissebb rózsákat használjuk fel a csokor elkészítéséhez. Köszönjük!</p>
18 000 Ft
Várom a párom
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Laza kis randira érkezni, egy zacsi tulipánnal és egy finom sütivel: várom a párom. Könnyed öröm a hétköznapokra - mindenkinek ajánljuk.</p>
8 900 Ft
Tavaszi szél virágcsokor
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Bájos pasztell virágok légiesen összekötve egy csokorba. A csokor angol rózsái a kerti rózsák illatát idézik. Fleurt virágküldés - ahol a virágkötő és a futár is  legjobb időt futja.
13 900 Ft