Swarovski virágcsokor

Az ékszerek világa bevonult a virágok közé is! A Swarovski kristályok fantasztikus csillogása a FLEURT luxuscsokrait is pazarul és maradandóan díszíti.

Swarovski 10 szálas rózsacsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Káprázatos szépségű kompozíció 10 szál pompázatos vörös rózsából, melyeket Swarovski elements kristályokkal ékesítettünk. Ellenállhatatlan rózsacsokor egy kis luxussal: a rózsafejeket a kristályok csillámló harmatcseppenként díszítik, kiemelve szépségüket. Garantáltan elkápráztatja kedvesét! Virágrendelés - nyugodtan ránk bízhatja!</p>
39 800 Ft
Rubinvörös Swarovski rózsacsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Mi lehetne luxusabb virágajándék mint 30 szál izzó rózsából készült, Swarovski kristályokkal gyöngyözött rózsacsokor? Ha valami igazán exkluzívat szeretne - Fleurt. 50.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.
78 500 Ft
Swarovski 5 szálas rózsacsokor
0 1 2 3 4 4 vélemény 
Fantasztikus szépségű kompozíció 5 szál pompázatos vörös rózsából, melyeket Swarovski elements kristályokkal ékesítettünk. Ellenállhatatlan rózsacsokor egy kis luxussal: az izzó rózsafejeket a kristályok csillámló harmatcseppenként díszítik, kiemelve szépségüket. Garantáltan elkápráztatja kedvesét! Virágrendelés - nyugodtan ránk bízhatja!
19 800 Ft
Swarovski egy szál vörös rózsa
0 1 2 3 4 5 vélemény 
Egy szál rózsa is lehet igazán különleges. Válassza ezt a Swarovski kristályokkal díszített vörös rózsát, a luxus apró emblémáját! Fleurt - luxus virágküldés Budapesten
5 900 Ft