Őszi virágcsokor

Őszi virágcsokrainkba az ősz káprázatos narancs, bordó sárga virág színeit kötjük egybe az évszak különleges terméseivel, a fák varázslatos színű leveleivel.

Meglepetés Csokor
0 1 2 3 4 34 vélemény 
Meglepetést szeretne okozni? De nem tud dönteni melyik csokrunk a legbájosabb? Bízza ránk! Virágkötő mestereink aznapi legszebb és legfrissebb virágainkból kreálnak Önnek szépséges csokrot. Bármilyen alkalomra, bárkinek tökéletes választás egy bájos, színes körcsokor, ezzel nem lőhet mellé.  Kapni öröm, de meglepetést szerezni még nagyobb! Fleurt virágküldés - ahol a virágkötő és a futár is a legjobb időt futja.
32 200 Ft
Alkony virágcsokor
0 1 2 3 4 5 vélemény 
<p>Kerek csokor az ősz meleg színeiben, a virágok az őszi erdő szépséges árnyalatait idézik. Varázsolja el választottját ezzel varázslatos őszi hangulattal! Virágcsokor a mestervirágkötőktől.</p>
44 200 Ft
Virágmese virágcsokor
0 1 2 3 4 4 vélemény 
Elegáns, narancs csokor vibráló színekben. Pezsgő, élénk árnyalatok teszik ellenállhatatlanul szépségessé ezt a bájos kompozíciót. Válassza a FLEURT virágfutárát! Virágcsokor, virágdekoráció modern köntösben.
25 400 Ft
Alkonyat rózsacsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Égő rózsák fantasztikus körcsokorba kötve. A nyári naplemente izzó sugarainak hangulatát adja vissza ez a szépséges virágcsokor, mely pusztán sötét narancs rózsák tömött erdejét vonultatja fel de azt drámai hatással. Virágrendelés Budapesten a legjobbtól - Fleurt virág. 50.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.</p>
38 900 Ft
Üde Pompa
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Gyönyörűséges kerek virágcsokor, melyben a zöld és a pasztell virágok az erdő hangulatát hozzák vissza. Virág házhozszállítás Budapesten a legjobbtól! Fleurt Virág, a virágszínvonal.</p>
79 800 Ft
Naplemente virágcsokor
0 1 2 3 4 11 vélemény 
<p>Vidám hangulatú tavaszi körcsokor sárga és narancs színvilágban. Ez a színpompás csokor mindenkit jókedvre derít. Virágküldés Budapesten – csakis a FLEURT virággal!</p>
13 900 Ft
Marcipán Virágcsokor
0 1 2 3 4 8 vélemény 
Tündéri körcsokor vidám színekben. A tavasz kedves virágai teszik ezt a kompozíciót ellenállhatatlanul bájossá. Sárga, narancs, rózsaszín: megannyi virág, megannyi szín, megannyi vidám pillanat! A kevés zöld sallangmentesen foglalja keretbe a virágkölteményt, így a virágok érvényesülnek, és szépségükkel szavak nélkül mondanak el mindent Ön helyett. Virágküldés Budapesten? Hívjon minket vagy rendeljen online és válassza a FLEURT virág méltán híres virágfutárát!
25 900 Ft
Palermo virágcsokor
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Meleg árnyalatok fenséges kavalkádja jellemzi ezt a buja csokrot. Különleges rózsák és más szépséges virágok bókolnak egymásnak élénk, vibráló színekben. Küldjön érzelmeket, küldjön vidámságot, okozzon örömet a FLEURT pompás virágcsodáival! Virágcsokor rendelés - a legegyszerűbben.
54 600 Ft
Tündér tánc virágcsokor
0 1 2 3 4 8 vélemény 
Gyönyörű lila és rózsaszín virágok tánca egy bájos kis körcsokorban. Virágküldés Budapesten - egy megbízható virágüzletből.
25 400 Ft
Liliomkavalkád liliomcsokor
0 1 2 3 4 3 vélemény 
Liliomok színes erdejében bújnak meg a harsogó rózsafejek. Fantasztikusan buja, fergeteges virágcsokor megannyi színes rózsával és illatos liliommal. Káprázatos színek, buja virágok és bohém elegancia jellemzik ezt a szemet gyönyörködtető kompozíciót, mely sokáig ilyen szép marad. Minden alkalomra, minden korosztálynak tökéletes választás. Telefonáljon vagy rendeljen online és virágfutárunk már szállítja is a szenvedélyt!
38 900 Ft
Vivaldi virágcsokor
0 1 2 3 4 5 vélemény 
<p>A felhőtlen öröm és boldogság közvetítője ez a mediterrán hangulatú, kerek, vidám csokor, melynek domináns színei a narancs és a sárga. Küldje el a felhőtlen ég napsugarait valaiknek! Online virágrendelés Budapest szívéből.</p>
22 000 Ft
Lombhullás őszi virágcsokor
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Az ősz minden színében pompázó, szépséges körcsokor. Elegáns, mégis kedves kompozíció, ami mély tónusú színeivel veszi le lábáról a hölgyeket.  Virágrendelés a FLEURT virágtól - ne bízza másra!
32 200 Ft