Őszi virágcsokor

Őszi virágcsokrainkba az ősz káprázatos narancs, bordó sárga virág színeit kötjük egybe az évszak különleges terméseivel, a fák varázslatos színű leveleivel.

Meglepetés Csokor
0 1 2 3 4 31 vélemény 
Meglepetést szeretne okozni? De nem tud dönteni melyik csokrunk a legbájosabb? Bízza ránk! Virágkötő mestereink aznapi legszebb és legfrissebb virágainkból kreálnak Önnek szépséges csokrot. Bármilyen alkalomra, bárkinek tökéletes választás egy bájos, színes körcsokor, ezzel nem lőhet mellé.  Kapni öröm, de meglepetést szerezni még nagyobb! Fleurt virágküldés - ahol a virágkötő és a futár is a legjobb időt futja.
19 800 Ft
Alkony virágcsokor
0 1 2 3 4 5 vélemény 
<p>Kerek csokor az ősz meleg színeiben, a virágok az őszi erdő szépséges árnyalatait idézik. Varázsolja el választottját ezzel varázslatos őszi hangulattal! Virágcsokor a mestervirágkötőktől.</p>
24 000 Ft
Virágmese virágcsokor
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Elegáns, narancs csokor vibráló színekben. Pezsgő, élénk árnyalatok teszik ellenállhatatlanul szépségessé ezt a bájos kompozíciót. Válassza a FLEURT virágfutárát! Virágcsokor, virágdekoráció modern köntösben.
19 500 Ft
Alkonyat rózsacsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Égő rózsák fantasztikus körcsokorba kötve. A nyári naplemente izzó sugarainak hangulatát adja vissza ez a szépséges virágcsokor, mely pusztán sötét narancs rózsák tömött erdejét vonultatja fel de azt drámai hatással. Virágrendelés Budapesten a legjobbtól - Fleurt virág. 50.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.</p>
29 900 Ft
Üde Pompa
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Gyönyörűséges kerek virágcsokor, melyben a zöld és a pasztell virágok az erdő hangulatát hozzák vissza. Virág házhozszállítás Budapesten a legjobbtól! Fleurt Virág, a virágszínvonal.</p>
61 400 Ft
Tűznarancs virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Izgalmas egzotikum narancs izzásban: kálával és arany levelekkel . Különleges virágok egy rendkívül izgalmas csokorban: ha szakítani akar a hagyományokkal és valami egészen újra vágyik, amivel meglepheti választottját. Rendelje meg online és virágfutárunk szállítja is a szépséget!
56 000 Ft
Naplemente virágcsokor
0 1 2 3 4 9 vélemény 
<p>Vidám hangulatú tavaszi körcsokor sárga és narancs színvilágban. Ez a színpompás csokor mindenkit jókedvre derít. Virágküldés Budapesten – csakis a FLEURT virággal!</p>
9 900 Ft
Marcipán Virágcsokor
0 1 2 3 4 8 vélemény 
Tündéri körcsokor vidám színekben. A tavasz kedves virágai teszik ezt a kompozíciót ellenállhatatlanul bájossá. Sárga, narancs, rózsaszín: megannyi virág, megannyi szín, megannyi vidám pillanat! A kevés zöld sallangmentesen foglalja keretbe a virágkölteményt, így a virágok érvényesülnek, és szépségükkel szavak nélkül mondanak el mindent Ön helyett. Virágküldés Budapesten? Hívjon minket vagy rendeljen online és válassza a FLEURT virág méltán híres virágfutárát!
19 900 Ft
Palermo virágcsokor
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Meleg árnyalatok fenséges kavalkádja jellemzi ezt a buja csokrot. Különleges rózsák és más szépséges virágok bókolnak egymásnak élénk, vibráló színekben. Küldjön érzelmeket, küldjön vidámságot, okozzon örömet a FLEURT pompás virágcsodáival! Virágcsokor rendelés - a legegyszerűbben.
42 000 Ft
Tündér tánc virágcsokor
0 1 2 3 4 5 vélemény 
Gyönyörű lila és rózsaszín virágok tánca egy bájos kis körcsokorban. Virágküldés Budapesten - egy megbízható virágüzletből.
19 500 Ft
Liliomkavalkád liliomcsokor
0 1 2 3 4 3 vélemény 
Liliomok színes erdejében bújnak meg a harsogó rózsafejek. Fantasztikusan buja, fergeteges virágcsokor megannyi színes rózsával és illatos liliommal. Káprázatos színek, buja virágok és bohém elegancia jellemzik ezt a szemet gyönyörködtető kompozíciót, mely sokáig ilyen szép marad. Minden alkalomra, minden korosztálynak tökéletes választás. Telefonáljon vagy rendeljen online és virágfutárunk már szállítja is a szenvedélyt!
19 900 Ft
Vivaldi virágcsokor
0 1 2 3 4 4 vélemény 
<p>A felhőtlen öröm és boldogság közvetítője ez a mediterrán hangulatú, kerek, vidám csokor, melynek domináns színei a narancs és a sárga. Küldje el a felhőtlen ég napsugarait valaiknek! Online virágrendelés Budapest szívéből.</p>
16 900 Ft
Lombhullás őszi virágcsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Az ősz minden színében pompázó, szépséges körcsokor. Elegáns, mégis kedves kompozíció, ami mély tónusú színeivel veszi le lábáról a hölgyeket.  Virágrendelés a FLEURT virágtól - ne bízza másra!
19 800 Ft
Édes november őszi csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Kerek csokor az ősz minden gyönyörű színében, virágok az őszi erdő szépséges árnyalataiban. Varázsolja el választottját ezzel varázslatos hangulattal! Virágcsokor rendelés - a legegyszerűbben.
26 900 Ft
Őszi mese virágcsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Elegáns, őszi csokor vibráló színekben. Pezsgő, élénk árnyalatok teszik ellenállhatatlanul szépségessé ezt a bájos kompozíciót. Válassza a FLEURT virágfutárát! Virágcsokor, virágdekoráció modern köntösben.
15 800 Ft
Sansa virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Rózsa, kála és orchidea alkotja ezt a káprázatos kompozíciót. Kerek csokor még sosem volt ilyen elegáns: különleges virágok és vibráló színek kavalkádja, mely minden korosztálynak, bármilyen alkalomra tökéletes választás. Virágrendelés a FLEURT virágtól - ne bízza másra!
29 800 Ft
Narancs falevél őszi csokor
0 1 2 3 4 12 vélemény 
Bájos csokor a hulló falevelek minden szépséges árnyalatában. A mesés színek évszakában tökéletes választás ez a bájos kompozíció, mely minden korosztály számára remek választás! Virágrendelés Budapesten - egy megbízható virágüzletből.
18 900 Ft
Párizsban járt az ősz
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Színpompás narancs virágok szépséges fergetege ez a kerek csokor. Liliomok és rózsák elegáns kavalkádja, mely egyszerre elegáns és vidám. Virágrendelés - stílus, minőség, praktikum.</p>
21 000 Ft
Éden virágkompozíció
0 1 2 3 4 5 vélemény 
<p>Klasszikus vidám gömbcsokor narancs és pink színvilágban hozzá illő kerámia kaspóval. (Körülbelül 15 x 25 cm) Szerezzen örömet annak, aki igazán megérdemli! Virágrendelés gyorsan, egyszerűen Fleurt módra!</p>
19 500 Ft