Cserepes növénydekoráció

Vigye el otthonába, irodájába, ajándékba a természet örömét! A FLEURT cserepes növény kompozíciói egy csöpp természetet visznek közel Önhöz. Növényekkel környezetünkben oldódik a stressz, áramlik az energia, hatékonyabban megy a munka. Válasszon egy szépen virágzó cserepes orchideát vagy egy zöld pozsgásokból készített kis szigetet, s ajándékozottja sem fog csalódni.

Jácint csoda virág ajándék
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Kedves kis illatos jácintok mohaágyon mogyoróággal díszítve, szép fényes kaspóban. A jácint talán legbájosabb és leghálásabb hagymás kis virág. Több színben virágzik és ellenállhatatlanul finom illattal lengi be környezetét. Kedves pici virágfejekből áll össze -hagymás létére- impozáns méretű feje, melyben kedvese sokáig gyönyörködhet, és elvirágzás után a hagymáját is elültetheti újra. Tavaszi kedveskedés Öntől - Neki... Rendeljen online most! Fleurt virágrendelés - ahol a virágkötő és a futár is legjobb időt futja.
4 900 Ft
Locsolókanna virágpermetezővel
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A szobanövények szerelmeseinek ajánljuk ezt az exkluzív szettet: arany locsolókanna, hozzá illő virágpermetezővel. Válasszon hozzá egy szép cserepes növényt is hozzá választékunkból, hogy teljes legyen az öröm. Különösen ajánljuk Anyák napjára!
14 900 Ft
Leveles elegancia virág ajándék
0 1 2 3 4 5 vélemény 
<p>3 bromélia féle társult ebben a csodaszép beültetésben. A guzmán bromélia a tölcsérszerű virága élénk színeivel elkápráztat. Szereti a fényt és a meleget, nem túl vízigényes. Vágott virág helyett is kiváló reprezentatív ajándék. Vidám színfoltja lehet otthonának, irodájának.</p>
30 500 Ft
Tropikál
0 1 2 3 4 0 vélemény 
3 féle gyönyörű egzotikus növényt ültettünk szép kerámia kaspóba. Egy anthurium (flamingó virág) és 2 Guzmán bromélia virít beültetve. Az egzotikus virágok szeretik a fényt, a meleget, de nem túl igényesek, öntözni sem kell őket soha. Kiváló kiegészítői otthonának, irodájának, de ajándékként is kedvelt.
33 500 Ft