Cserepes növénydekoráció

Vigye el otthonába, irodájába, ajándékba a természet örömét! A FLEURT cserepes növény kompozíciói egy csöpp természetet visznek közel Önhöz.

Májuskosár
0 1 2 3 4 2 vélemény 
<p>Lepje meg valakit ezzel a csodálatos, színpompás virágkosárral. A cserepes virágok hetekig virítanak majd, utána a kertben lehet számukra helyet találni. A dekoratív kerámia szív a kosárban pedig az el nem múló szeretetet jelképezi. Fleurt virágrendelés - ahol a legkreatívabb ajándékok készülnek.</p>
16 800 Ft
Bókoló orchidea beültetés
0 1 2 3 4 4 vélemény 
A Phalaenopsis az egyik legkedveltebb orchideaféle. Színpompás virágai hónapokig szemkápráztatóak maradnak, a gondoskodást - évenként akár többszöri- újravirágzással hálálja meg. Az egészen halvány rózsaszíntől a mély bordóig, hússzínű, sárgás, pinkes, patyolat fehér árnyalatban, egyszínű homogén, pettyegetett, vagy akár csíkozott levélkéivel határtalan színvariációja egészen elbűvölő cserepes egzotikummá teszi. Ezt az orchidea beültetést arany dekorlevelekkel tesszük még különlegesebbé. Fleurt virág - a virágszínvonal!
21 900 Ft
Leveles elegancia virág ajándék
0 1 2 3 4 5 vélemény 
<p>3 bromélia féle társult ebben a csodaszép beültetésben. A guzmán bromélia a tölcsérszerű virága élénk színeivel elkápráztat. Szereti a fényt és a meleget, nem túl vízigényes. Vágott virág helyett is kiváló reprezentatív ajándék. Vidám színfoltja lehet otthonának, irodájának.</p>
30 500 Ft
Tropikál
0 1 2 3 4 0 vélemény 
3 féle gyönyörű egzotikus növényt ültettünk szép kerámia kaspóba. Egy anthurium (flamingó virág) és 2 Guzmán bromélia virít beültetve. Az egzotikus virágok szeretik a fényt, a meleget, de nem túl igényesek, öntözni sem kell őket soha. Kiváló kiegészítői otthonának, irodájának, de ajándékként is kedvelt.
33 500 Ft