Aznapi legszebb virágainkból összeállított színes, kerek meglepi csokor

Meglepetés Csokor

Meglepetést szeretne okozni? De nem tud dönteni melyik csokrunk a legbájosabb? Bízza ránk! Virágkötő mestereink aznapi legszebb és legfrissebb virágainkból kreálnak Önnek szépséges csokrot. Bármilyen alkalomra, bárkinek tökéletes választás egy bájos, színes körcsokor, ezzel nem lőhet mellé.  Kapni öröm, de meglepetést szerezni még nagyobb! Fleurt virágküldés - ahol a virágkötő és a futár is a legjobb időt futja.

Cikkszám: 502
19 500 Ft
Adóval együtt

Kiegészítő termékeink

Fleurt Virágküldés Budapest telefonos elérhetőség
Segíthetünk? Hívja most Ügyfélszolgálatunkat!
+36 70 367 5784
Értékelés: 0 1 2 3 4

A csokor nagyon szép lett, köszönöm. Pontos kiszállítás.

0 1 2 3 4
(5/5

Nagynéném 94. születésnapjára rendeltem ezt a csokrot. Kértem, hogy kevésbé harsány, kicsit lágyabb színben rakják össze a csokrot. Hát valami gyönyörű lett!!!!! Nagynéném azt mondta, nem is emlékszik rá, mikor kapott ilyen szép csokrot. Kicsit aggódtam, még sosem rendeltem interneten virágot, de ez a csokor olyan lett, amilyet én a magam választottam volna. Köszönöm, hogy nénikémnek ilyen nagy örömet szereztek. Bátran ajánlom a bizonytalanodóknak.

0 1 2 3 4
(5/5

gyönyörű volt. köszönöm.

0 1 2 3 4
(5/5

Kérjük lépjen be, vagy adjon meg egy irányítószámot.

Irányítószám:

Kiegészítő termékeink

Mosoly váza
0 1 2 3 4 9 vélemény 
<p>Átlátszó, üveg hengerváza, ami minden csokorhoz ideális kiegészítő, hogy a csokor egyből a helyére kerülhessen. A váza magassága 30cm. Egy igazán praktikus és szép ajándék.</p>
2 800 Ft
Születésnap és névnap - Hasonló termékeink