Vörös rózsacsokor friss rózsákkal és egy örökrózsával

Örök Szerelem Rózsacsokor

Romantikus virágcsokor vörösen izzó rózsákból. Mondja kedvesének: "Addig szeretlek, míg az utolsó szál el nem hervad", így tudni fogja, hogy szerelme tartós, hiszen a hetedig szál nem más, mint egy Vermont (glicerinnel impregnált) tartósított rózsa, mely évekig megőrzi szépségét!  Szerelem, mely sokáig tart! A csokrot egy szép lila Vermont rózsával készítjük. Fleurt: Virágcsokor, virágdekoráció modern köntösben.

Cikkszám: 539
50 100 Ft
Adóval együtt

Kiegészítő termékeink

Stühmer Szívdesszert

Ár 3 500 Ft
Előnézet

3D képeslap - virágcsokor

Ár 3 600 Ft
Előnézet

Ámor nyila lufi

Ár 2 900 Ft
Előnézet
Fleurt Virágküldés Budapest telefonos elérhetőség
Segíthetünk? Hívja most Ügyfélszolgálatunkat!
+36 70 367 5784
Virágcsokor kategóriák: Szeretlek | Rózsacsokor | Virágcsokor | Valentin nap |

Nagyon-nagyon meg vagyok elégedve mind a csokorral (ami lenyűgöző volt, életemben nem láttam még ennyire precízen összeállított, gyönyörű nagy csokrot), mind pedig a szolgáltatással (nagyon kedvesek voltak telefonon és nagyon segítőkészek) !! Csodásan sikerült a meglepetés és még egyszer szeretném nagyon megköszönni !! - Lukács Péter

0 1 2 3 4
(5/5

Minden a legnagyobb rendben volt, csodálatosan szép a virágcsokor! Nagyon tetszett a páromnak! Korrekt megbizható cég, mindenkinek ajánlom! Köszönjük szépen!

0 1 2 3 4
(5/5

Minden a legnagyobb rendben volt,az ügyintézők készségesek,a csokor gyönyörű.Maradandó élmény volt a páromnak :-D Köszönöm!

0 1 2 3 4
(5/5

Kérjük lépjen be, vagy adjon meg egy irányítószámot.

Irányítószám:

Kiegészítő termékeink

Mosoly váza
0 1 2 3 4 9 vélemény 
<p>Átlátszó, üveg hengerváza, ami minden csokorhoz ideális kiegészítő, hogy a csokor egyből a helyére kerülhessen. A váza magassága 30cm. Egy igazán praktikus és szép ajándék.</p>
3 400 Ft
Szeretlek - Hasonló termékeink