Hosszú csokor rózsából, hortenziából és orchideából

Ámor nyila

Hosszanti formájával, meghökkentő színeivel és virágválasztásával lesz dekadens ez a csokor. Elegancia egy kis csavarral, hogy még jobban tükrözze egyéniségét. Lepje meg választottját ezzel a kedves kis szépséggel! Ha virágküldés Budapesten, akkor csakis a Fleurt virággal!

Cikkszám: 15
29 500 Ft
Adóval együtt

Kiegészítő termékeink

Fleurt Virágküldés Budapest telefonos elérhetőség
Segíthetünk? Hívja most Ügyfélszolgálatunkat!
+36 70 367 5784
Virágcsokor kategóriák: Csak úgy | Szeretlek | Virágcsokor |

Szeretném hálámat kifejezni a gondosan kiválasztott rózsaszálért és a profi kézbesítésért. Csak egy telefonszámot tudtam, és nektek mégis sikerült ezt a meglepetést célba juttatnotok, és mindemellett a névtelenségemet is megőriztétek. Szép munka, köszönöm!

0 1 2 3 4
(5/5

Köszönöm! Minden rendben volt, nagy volt az öröm! :), bár az előző napra kértem, de az engesztelő csoki is jó volt, nem is volt baj, hogy így jött ki, biztos a sors akarta, mert jobb is volt így a vízilabda vb döntő elött :). Még egyszer köszönöm! Remélem a jövőben is számíthatok magukra.

0 1 2 3 4
(5/5

Köszönöm szépen! Bar kicsit féltem ettől a rendelési módtól, de tökéletesen működött. Gyönyörű volt a virág. A célba juttatás is tökéletes volt.

0 1 2 3 4
(5/5

Kérjük lépjen be, vagy adjon meg egy irányítószámot.

Irányítószám:

Kiegészítő termékeink

Mosoly váza
0 1 2 3 4 9 vélemény 
<p>Átlátszó, üveg hengerváza, ami minden csokorhoz ideális kiegészítő, hogy a csokor egyből a helyére kerülhessen. A váza magassága 30cm. Egy igazán praktikus és szép ajándék.</p>
2 800 Ft
Szeretlek - Hasonló termékeink