Swarovski kristályok pink tulipáncsokron

Swarovski rózsaszín tulipáncsokor

30 szál rózsaszín tulipán pompázik Swarovski elements kristályok csillogásában. A letisztult egyszerűség és a pazar luxus tökéletes találkozója.  Fleurt - minőségi virágküldés Budapesten! 50.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.(Ezt a csokrot 3 napos előrendeléssel tudjuk elkészíteni).

Cikkszám: 664
35 900 Ft
Adóval együtt

Kiegészítő termékeink

Törley Chardonnay Nyerspezsgő

Ár 9 900 Ft
Előnézet

Stühmer Szívdesszert

Ár 2 700 Ft
Előnézet

Strasszos brossok

Ár 2 500 Ft
Előnézet
Fleurt Virágküldés Budapest telefonos elérhetőség
Segíthetünk? Hívja most Ügyfélszolgálatunkat!
+36 70 367 5784
Virágcsokor kategóriák: Nőnap | Szeretlek | Virágcsokor | Valentin nap | Swarovski virágcsokor |

Minden, amit ígértek :). Legközelebb is csak Önöknél rendelek.

0 1 2 3 4
(5/5

A tulipánok feje nagyobb volt mint vártam, a kristályok pedig mesések. A hatás sem maradt el, köszönöm!

0 1 2 3 4
(5/5

Tisztelt FLEURT virágküldés, Meg szeretném köszönni a pontos, udvarias és szakszerű házhozszállítást. A virágok nagyon szépek és valóban a képen láthatóknak a hasonmásai és a csokor önmagában is nagyon szép. Egy kis Valentin napi csalódás okát is szeretném viszont leírni. Sajnos a 30 szál tulipánból csak 13 szálon volt egy darab kristály, a többi 17 szálon egy darab sem. :-( A bemutató képen két darab kristály van mindegyik szálon. Mi megelégedtünk volna egy darab kristállyal is bőven, de azt viszont mindegyik szálon jó lett volna megkapni. Úgy teljesebb lett volna az öröm és a meglepetés is. Nagyon tetszik az ajándék és virág kínálatuk ezért szeretném a jövőben is az önök szolgáltatását igénybe venni. Köszönettel, Sáfár György FLEURT: Csalódottságát nagyon sajnáljuk, reméljük a felajánlott kompenzációval ezt sikerült enyhítenünk. Szeretettel várjuk vissza!

0 1 2 3 4
(3/5

Kérjük lépjen be, vagy adjon meg egy irányítószámot.

Irányítószám:

Kiegészítő termékeink

Mosoly váza
0 1 2 3 4 9 vélemény 
<p>Átlátszó, üveg hengerváza, ami minden csokorhoz ideális kiegészítő, hogy a csokor egyből a helyére kerülhessen. A váza magassága 30cm. Egy igazán praktikus és szép ajándék.</p>
2 800 Ft
Swarovski virágcsokor - Hasonló termékeink