Fehér rózsafészek rózsacsokor

Tündöklően fehér rózsa macifűvel körbeölelve. A rózsa a legnépszerűbb virág, nem véletlenül: egyszerre lehet bájos és elegáns, szenvedélyes és ártatlan, ahogy ebben a csokorban is. A habzó virágok a tisztaság és báj megtestesítői, melyeket lágy esésű, selymes zöld macifű szálak vesznek körbe, így téve teljessé a kedves kompozíciót. Finom, mégis izgalmas virágcsokor, mely garantáltan leveszi lábáról ajándékozottját! Virágrendelés online Budapesten a legjobbtól - csakis a Fleurt Virággal! (menyasszonyi csokor rendelésnél kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon.)

Cikkszám: 141
8 900 Ft
Adóval együtt

Fleurt Virágküldés Budapest telefonos elérhetőség
Segíthetünk? Hívja most Ügyfélszolgálatunkat!
+36 70 367 5784
Virágcsokor kategóriák: Menyasszonyi csokor |

A rendelt csokor az ajándékkártyával együtt az aznapi rendelés ellenére a kívánt címre és időintervallumban megérkezett. Maga a csokor pedig olyan volt, mint a képen! Tökéletes nem csak esküvőre, hanem évfordulóra is!

0 1 2 3 4
(5/5

Kérjük lépjen be, vagy adjon meg egy irányítószámot.

Irányítószám:

Kiegészítő termékeink

Mosoly váza
0 1 2 3 4 9 vélemény 
<p>Átlátszó, üveg hengerváza, ami minden csokorhoz ideális kiegészítő, hogy a csokor egyből a helyére kerülhessen. A váza magassága 30cm. Egy igazán praktikus és szép ajándék.</p>
2 800 Ft