Bianka virágcsokor

Édes kis gömbcsokor fehér virágokból. A tavasz megannyi tündöklően hófehér virágát vonultatja fel ez a tündéri csokrocska, mely igazi kis ékszer! A kevés zöld sallangmentesen foglalja keretbe a virágkölteményt, mely szépségével szavak nélkül mond el mindent Ön helyett. Rendelje meg online és virágfutárunk szállítja is a meglepetést!

Cikkszám: 44
19 200 Ft
Adóval együtt

Kiegészítő termékeink

Fleurt Virágküldés Budapest telefonos elérhetőség
Segíthetünk? Hívja most Ügyfélszolgálatunkat!
+36 70 367 5784
Virágcsokor kategóriák: Kisbaba született | Virágcsokor |

Másodszor vettem igénybe a Fleurt szolgáltatását, ez alkalommal is minden flottul és szervezetten ment:-) Nagyon meg vagyok elégedve a céggel, másnak is ajánlani fogom:-)

0 1 2 3 4
(5/5

Most vettem először igénybe a Fleurt szolgáltatását. A weboldal nagyon felhasználóbarát, az árak korrektek:-) Az is nagyon tetszett, hogy a kikézbesítés után kaptam egy megerősítő e-mailt.Egy kolléganőnknek született kisbabája, neki küldtük a virágot. Nem sokkal a kézbesítés után válaszolt, hogy gyönyörű csokrot küldtünk:-)

0 1 2 3 4
(5/5

Köszönöm szépen, most is meg voltam elégedve mindennel.

0 1 2 3 4
(5/5

Kérjük lépjen be, vagy adjon meg egy irányítószámot.

Irányítószám:

Kiegészítő termékeink

Mosoly váza
0 1 2 3 4 9 vélemény 
<p>Átlátszó, üveg hengerváza, ami minden csokorhoz ideális kiegészítő, hogy a csokor egyből a helyére kerülhessen. A váza magassága 30cm. Egy igazán praktikus és szép ajándék.</p>
3 400 Ft
Kisbaba született - Hasonló termékeink