Rendelés menete


1. Vásárlás
A FLEURT weblap főoldalán a bal oldalon felsorolt, alkalom szerinti kategóriákra kattintva válogathat termékeink között. Gyorsrendelésnél legnépszerűbb csokraink és ajándékaink közül választhat.

A minimális rendelési összeg 10.000 Ft.

Az “összetett keresés” segítségével ár, illetve virág szerint is kereshet.

A kiválasztott terméket a “Kosárba teszem” gomb megnyomásával rendelheti meg. Vásárlása részleteit a jobb oldalon, a lap tetején található kosár ikonra vagy a bordó színű “Kosár” gombra kattintva tekintheti meg.

2. Összefoglalás
Ellenőrizze kosáranak tartalmát, ha kell itt még módosíthatja azt. Itt adhatja meg Kuponkódját is.

Innen vagy visszatérhet az áruházba, és folytathatja a vásárlást, vagy ha az adatok helyesek, és fizetni szeretne, nyomja meg a „Következő” gombot.

3. Belépés
A Belépés felületére érkezett.

Ha Ön először vásárol a FLEURT webshopján, kérjük regisztráljon, melyet a következő módon tehet meg:
Az „ELŐSZÖR VAGYOK ITT” felirat alatt írja be e-mail címét és hagyja jóvá a „Fiók létrehozása” gombbal.
A „Fiók létrehozása” menüpontban kitöltheti saját adatait, megadhatja tetszőleges jelszavát, és feliratkozhat hírlevelünkre.

Ha Ön már visszatérő vásárlónk, írja be felhasználó nevét és jelszavát a „MÁR REGISZTRÁLTAM” felirat alá.

Ide úgy is eljuthat, ha az oldal tetején rákattint a „Bejelentkezés” menüpotra.

A lap alján a „Regisztráció” ill. A „Következő” gomb megnyomásával haladhat tovább.

4. Cím
Ebben a menüpontban adhatja meg Küldemény címzettjének adatait. Ide annak a személynek az adatait kérjük beírni, akinek a küldeményt ki fogjuk szállítani.

Amennyiben a kiszállításkor bármi gond akad, elsősorban Önnel lépünk kapcsolatba, ezért kérjük feltétlen írja be telefonszámát! Mivel megeshet, hogy Önt nem érjük el, a kiszállítás sikeressége érdekében szükségünk lehet a küldemény címzettjének elérhetőségére is.

A Cím rövid elnevezése: adjon meg egy rövid nevet, melynek segítségével legközelebb megspórolhatja ugyanennek a címnek a beírását. A hivatkozást rendszerünk elmenti, s legközelebb felajánlja Önnek.

A Címmel kapcsolatos egyéb megjegyzés rovatban bármi olyan instrukciót megadhat, amely még hasznos lehet számunkra ahhoz, hogy a címzettet megtaláljuk, és küldeményét elvárásai szerint kézbesítsük.

A küldeményt UTÁNVÉTTEL rendelem. Ha a küldeményt utánvéttel rendeli (saját címére), akkor itt jelezze! Ezután válassza a "Személyesen fizetek átvételkor" fizetési módot a "Fizetés" oldalon.

Több címet is módja van tárolni.

ÁFÁS SZÁMLAIGÉNYLÉSÉRE IS VAN LEHETŐSÉG - KÉRJÜK, ITT JELEZZE!

Ha címet korábban már elmentette, a szállítási címet a legördülő menüből is kiválaszthatja, kitöltenie sem kell a részleteket.

5. Szállítás
A szállítási módnál kiválaszthatja, hogy üzletünkben személyesen veszi át a megrendelt terméket, vagy kiszállítást kér.

Budapest belső körzeteiben futárszolgálatunk 3.200 Ft-ért szállít ki, ezen kívül kérjük ellenőrizze a szállítási díj kalkulátort, mely a részletes termékadatlapon és a Szolgáltatási feltételek menüpont alatt is megtalálható.

A naptárban jelölje be a szállítási dátumot és időpontot!

Ha küldeményéhez ajándékkártyát is szeretne csatolni, itt ingyen megteheti. Ötletadóként ajándékkártya idézeteket is talál.

Ha inkább dalba foglalná meglepetését, kattintson a "Küldjön zenei videót" kockára!

Végül olvassa el, és hagyja jóvá a Szolgáltatási feltételeket, majd haladjon tovább a „Következő” gombbal!

6. Fizetés
A “Fizetés” pontban kiválaszthatja, hogy bankkártyával, utalással vagy üzletünkben készpénzzel szeretne fizetni.

A Simple bizonságos rendszerét válassza akkor, ha bankkártyával szeretne fizetni. Kártyájának adatait a Simple felületén kell megadnia, ezt alkalmazottaink nem látják. Fizetés után visszatérhet áruházunkba.

Banki átutalás: Ha ezt a fizetési módot választja, rendelését azután tudjuk teljesíteni, miután a rendelési összeg bankszámlánkra beérkezett, vagy ha elküldi számunkra az átutalás indításáról szóló banki igazolást e-mail címünkre: fleurt@fleurt.hu. További információkért írjon a cseten, vagy hívjon minket a +36 70 367 5784-es telefonszámokon!

Bankszámlaszám (HUF): HU37 11600006-00000000-78580709
Bankszámlaszám (EUR): HU52 11600006-00000000-78581700
Bank név: Erste Bank Hungary Zrt.
SWIFT kód: GIBAHUHB
Bank címe: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.
Bank országa: Magyarország

A „Megrendelés megerősítése” után a „Visszaigazolás” pontban valamennyi információt megkaphat az utalás mikéntjéről.

Személyes átvétel: Megrendelését személyesen is kifizetheti üzletünkben, a 1051 Budapest, Zrínyi utca 12 szám alatt található FLEURT stúdiónkban.

Kérjük, erősítse meg megrendelését a "Megrendelés megerősítése" gombra kattintva.

7. A rendelés után
Rendeléséről kollegáink azonnal kapnak értesítést, melyet rövid időn belül visszaigazolunk, és bármi komplikáció esetén felkeressük Önt. A netes rendelésről Önnek is küldünk egy másolatot.

Küldeménye kézbesítéséről is küldünk Önnek értesítést e-mailben.

Kellemes vásárlást!