Nem, a kiszállítás külön összeg, időponttól és helyszíntől függően. A minimális rendelési összeg 10.000 Ft.

Budapesten belül a nem expressz (tehát nem két órán belüli) kiszállítás ára 2.400 Ft. Az expressz (két órán belüli), illetve a Bagoly kiszállítás (nyitvatartási időn kívüli, tehát hétköznap 18 óra utáni és hétvégi) kiszállítás ára 3.600 Ft.

Az agglomerációba történő szállítás árait a kezdőlap alján a „vásárlási feltételek” 10. pontjánál találja.

Az expressz kiszállítás a rendeléstől leadott 2 órán belüli kézbesítést jelenti.

Webshopunkon fizethet bankkártyával, banki átutalással, PalPal-en keresztül, illetve természetesen készpénzzel személyesen stúdiónkban (1051 Budapest, Zrínyi utca 12) vagy a küldemény átvételekor utánvéttel.

Amennyiben mínimum 3 nappal a kiszállítás előtt rendeli meg a virágot, úgy (pár ritka virág kivételével) a csokor vagy kompozíció szinte garantáltan úgy fog kinézni, ahogyan a termék fotóján látható. Mivel megközelítőleg ötszáz termékünk szerepel webshopunkon, így lehetetlen garantálni a pontos egyezést, de természetesen minden esetben igyekszünk a képhez a lehető leghasonlóbb díszt komponálni.

Igen, minden egyedi igényt igyekszünk kielégíteni. Ilyen esetben írjon nekünk e-mailt (fleurt@fleurt.hu) vagy hívjon minket telefonon (+3670-367-5784) és megbeszéljük a részleteket.

Kollégáink állnak rendelkezésére, természetesen belvárosi stúdiónkban (1051 Bp., Zrínyi utca 12.) is köttethet csokrot és/vagy megbeszélhet kiszállítást.

Természetesen küldünk visszajelzést a kiszállítás megtörténtéről.

Cégünk híres diszkréciójáról, az Ön engedélye nélkül soha semmilyen adatot nem adunk ki a címzettnek.

Igen, minden vásárlásról számlát állítunk ki és e-mailben küldjük el ügyfeleinknek.

Igen, a rendelés során az „ajándékkártya felirata” mezőbe írhatja üzenetét, vagy választhat idézet-gyűjteményünkből.

Természetesen igen.

Sajnos nem, Stúdiónkban csak készpénzes fizetés lehetséges.