Virágküldés szerettei számára:

Belegondolt már abba, hogy mekkora örömöt tud szerezni egy ilyen szimpla gesztussal szeretteinek? A virágküldés tehát egy olyan nagyszerű szolgáltatás, amely a virágok által teremt igazán meghitt pillanatot és hozza önt közelebb szeretteihez.

A virágküldés a legtöbb alkalomra kiváló választás lehet, hiszen minden ember örül egy színes és gondosan összeállított csokornak. Bár virágajándékozáshoz nem feltétlenül van szükség alkalomra, a gyakorlat mégis azt mutatja, hogy az emberek többsége csak valamilyen különleges eseményre, vagy napra ad virágot. Kifejezetten ilyen alkalomnak számít például a nőnap, anyák napja, születésnap vagy a Valentin nap is.

Esetleg egy közeli szerettének vagy ismerősének születésnapja közeledik és még nem tudja mivel kedveskedjen? A válasz igen egyszerű: egy különleges virágcsokorral.

Köztudott, hogy a születésnap egy kiemelkedő ünnep, amelyen az emberek többsége óriási bulit csap, főleg ha fiatalokról van szó. A születésnapokra szánt virágcsokor igen népszerű ajándéknak számít mind az idősebb és mind a fiatalabb korosztály körében, de vajon mit adjunk ezen ünnepre a virágok sokaságából?

Megbízható és minőségi virágküldő szolgálat:

Aki úgy dönt, hogy számos lehetőség közül mégis virágot szeretne a születésnaposnak ajándékozni, az bizony igen hatalmas választék közül válogathat. Ne aggódjon, amennyiben minket választ garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet, hiszen rendkívül ízléses, különleges és kreatív ajándékötleteink vannak.

Ajándék- Avagy kinek, és mit érdemes választani?:

Hölgyek számára:

Először is nőknél az, hogy milyen virágot szeretnénk küldeni elsősorban attól függ, hogy milyen kapcsolatban állunk vele. Amennyiben nem annyira közeli ismerősről vagy csupán egy kedves gesztusról van szó, elég egy szál virág vagy egy kisebb csokor. Szerelmeseknek vagy pároknak viszont örök klasszikus lehet a rózsacsokor vagy egyéb extra virágcsokor esetleg egy ajándékutalvány kíséretében. Nincs olyan hölgy aki ne örülne egy ilyen kuponnak, hiszen beváltója nálunk nem csak virágok közül válogathat: kínálatunk között megtalálható számos ajándék: minőségi ital, csokoládé, ékszer és egyéb dizájntermék is. Az idősebb hölgyek számára érdemes a vágott virágokkal szemben a friss cserepes virágok közül válogatni, hiszen így az érzelmesebbek nem fogják magukat rosszul érezni, amiért kidobtak egy ajándékot.

Férfiaknak:

Bár elsőre kicsit furán hangzik férfiaknak sem kizárt virágot ajándékozni. Kínálatunkban azonban főleg minőségi pezsgőket, pálinkát vagy borokat ajánlunk az urak számára.

Kiszállítás:

A szállítással kapcsolatos információkat megtalálhatja a főmenü: rendelés menete pontban.