Virágküldés és online rendelés Budapest területén:

Számos ajándékötlet létezik különleges alkalmakra. Egyesek édességeket, mások ékszert kapnak, de persze a tehetősebb embereknél határ a csillagos ég.

Most nem egy luxuscikkről lesz szó, hanem egy egyszerű, de mégis nagyszerű ajándékról, ami nem más mint a virág.

Virágot bármilyen alkalomra lehet küldeni, legyen szó ballagásról, gratulációról, szerelemről, évfordulóról, esküvőről, név- vagy szülinapról, netalán temetésről.

Virágok a szerelmesek részére

Különleges csokraink vannak például a szerelmesek számára, legyen szó egy évfordulóról, valentinnapról vagy csak egyszerűen kedveskedésről.

Köztudott, hogy szinte bármelyik nőt le lehet venni a lábáról, egy gyönyörű és egyben friss virágcsokorral. Mi mással is lephetnénk meg kedvesünket, mint egy csokor vörös rózsával.

Mindenki tisztában van azzal, hogy a rózsa az egyik legkelendőbb virág és egyben ajándék, hiszen e csodálatos növény a szerelem jelképe. Valentin napon például a vörös rózsa ára általában duplájára emelkedik, ami azért van mert rendkívül megnő rá a kereslet(általában Hollandiából szállítják, ugyanúgy mint a tulipánt). Éppen ezért vörös rózsa helyett bármilyen virág szoba jöhet, ami éppen piros vagy vörös színű.

Nálunk vörös rózsa helyett kérhet egyéb kedvező árú virágot , tökéletes lehet például egy elegáns ajándékcsomag orchideával vagy éppen egy csokor bromélia, esetleg egy szál piros tulipán. Létezik olyan Hölgy, akinek van kedvenc színű és fajtájú virága. Ebben az esetben, érdemes neki abból a fajtájú virágból csokrot köttetni, a garantált öröm elérése érdekében.

Virágküldés csak úgy szeretetből vagy éppen hálából

Virágot bármikor bárkinek lehet küldeni. Nálunk nem csak csokor, de cserepes virágküldésre is van lehetőség. Ajándékvásárlásnál sokunknál felmerül az a probléma, hogy nem szeretnénk vágott virágot ajándékozni, hiszen könnyen eltörik, megsérül és persze egy idő után úgy is a kukában landol. Ezzel szemben előnyösebbek a cserepes virágok, mert nem kell kidobni, így az olyan emberek akik szeretik megtartani az ajándékokat nem fogják magukat rosszul érezni amiért kidobtak egyet. A cserepes virág a mélyebb, bensőségesebb kapcsolatot, illetve a másik fél iránti tiszteletet és szoros érzelmi köteléket jelképezi, emiatt érdemes közeli női családtagnak(főleg az idősebb korosztálynak) küldeni ilyen ajándékot.