A virágküldés egy gyönyörű gesztus. Egy virágcsokor szavak nélkül elmondja, hogy „Köszönöm!” „Gratulálok!” vagy a legszebb szót a világon „Szeretlek!”. Engedje meg, hogy a virágok beszéljenek ön helyett. Mégis milyen alkalomra, milyen virágot küldjünk?

Szeretlek!

Mi is fejezhetné ki jobban ezt a szót, mint egy szál vagy egy csokor vörös rózsa. A piros szín az a szerelem szimbólumává vált, ahogy a rózsa is. Ma már nem csak ezzel az egy virággal tudjuk kinyilvánítani a szeretetünket. A piros tulipán felér a rózsával, de a többféle virágból összekombinált csokor is jó választás lehet. Például a liliom, rózsa, vad orchidea kombináció nagyon ámulatba ejtő látvány és gyönyörű eleganciát sugall.

Születésnap, névnap.

Itt a színekkel bátran lehet játszani és ez által többféle virágot választhatunk a csokorba. Így színesebb és mutatósabb lesz a csokrunk. Nagyon nagy divat lett az elmúlt években a pasztellszínekből álló csokor, amit többféle virágból is össze lehet állítani. Ilyen a kála, liliom, orchidea. Ezek a kedveltebb születésnapi és névnapi csokrok virágai.

Évforduló

Erre a jeles napra különleges és elegáns csokor dukál. Egy meseszép hatalmas rózsacsokorral sosem lehet melléfogni, de aki a letisztult elegánsabb vonalat követi, annak jó választás lehet egy hosszúkás fehér kála csokor. Ezekbe a csokrokba bele lehet rejteni egy kisebb-nagyobb értékű ajándékot is. Egy plüss mackót, ékszert, repülőjegyet és hasonló apró tárgyakat.

Jön a baba!

Erre az alkalomra nagyon jó választás lehet egy rózsaszín vagy kék virágdoboz, virágkosár. Ezeket szépen lehet dekorálni apró tárgyakkal, mint egy kiscipő, cumi, mackó esetleg a gyermek neve. Gyönyörű és szívet melengető ajándék.

Jobbulást!

Egzotikus virágcsokor például a helikóniával. Csodás és látványos csokor a bevállalósabbaknak, de akik a hagyományos virágokat és csokrokat jobban kedvelik azoknak remek választás lehet a gerbera. Sokféle vidám színben megtalálhatjuk ezt a virágot (fehér, sárga, rózsaszín, piros stb)

De akárhogy is nézzük, egy szépen elkészített virágcsokorral sosem lehet melléfogni. Akármilyen virágot és csokrot választunk, az egy szívmelengető érzés lesz annak akinek adjuk. Ha nem tudjuk személyesen átadni a virágot, akkor erre nagyon jó megoldás a virágküldés akármennyi is legyen köztünk a távolság.