FLEURTVirágküldés
Budapest

Pénznem : Ft‎

Névnapok

Ma: Diána. Holnap: Vilhelmina.

Vevővélemények: 916

Értékelések átlaga:

Vevővélemények mutatása

Legfrissebb vevői értékelések
Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Védőbeszéd az esküvői virágért

Az utóbbi évek gazdasági válsága az esküvők költségvetését sem kímélte. Mint virágkötők, mi teljes erőnkkel küzdünk az ellen, hogy a spórolás tárgya a virág legyen.

Nagy rajongója vagyok egy reality sorozatnak, mely a világ egyik legexkluzívabb esküvői ruhaszalonjának mindennapjaiba enged betekintést. A műsor nem szűkölködik hisztiző menyasszonyokban, drámában és nehézségekben, melyekkel az alkalmazottaknak kell megbirkózniuk. Jó pár általunk dekorált esküvővel a hátam mögött- igazán együtt tudok érezni és izgulni velük.

0 komment
2014-07-14 21:08:25
 

Az e heti epizód –sajnálatos- tematikája a gazdasági válság volt, miszerint régen egy menyasszonyt nem érdekelt különösebben, hogy egy ruha négy- vagy hatezer dollárba kerül, ilyenkor elsősorban nem az ár alapján döntött, de manapság sajnos sokkal szigorúbban veszik adott költségvetésüket.

Óriási megdöbbenésemre és sajnálatomra a ruhaszalon dolgozóinak szájából többször is elhangzott, hogy ha a ruha meghaladja a költségkeretet, a menyasszony spóroljon a virágon. Egy ara egyenesen addig ment, hogy „mindenhol művirág lesz!” felkiáltással döntött a drágábbik darab mellett.

Mint nő és mint virágos, ezt nagyon szomorúnak és kiábrándítónak tartom. A menyasszonyi csokor majdnem minden fotón rajta lesz, ami az aráról készül. A ceremónia ünnepi hangulatának elengedhetetlen háttere a szép virágdekoráció. Az örömanyáknak a pár virágcsokrokkal köszöni meg a gondoskodást. A vendégeket az asztalközepek emlékeztetik, hogy nem egy sima bulin vesznek részt.

Nincs kiábrándítóbb egy sarki virágosnál csináltatott „last minute”csokornál vagy egy láthatóan „low budget”, amatőr dekorációnál, mely minden esküvői fotón visszaköszön.
Egyszóval, az esküvőnek igenis elengedhetetlen kelléke az igényes, megtervezett virágdekoráció: segít kifejezni stílusunkat, hangsúlyozni a tematikát, emelni az esemény fényét…nem tudok igazán jó megoldást a költségek visszaszorítására, nem mondom, hogy ne hívjuk meg az undok nagynéniket, itassunk olcsóbb bort a násznéppel vagy hogy zenekar helyett helyett DJ zenéljen, ezt mindenki maga döntse el. Én csak azt mondom:  ne a virágon spóroljunk!:)

Nagy Cecília

FLEURT

 

 

További érdekességek itt »

0 komment
Bankkártyás fizetés

Simple

A weboldal cookie-kat alkalmaz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

Rendben