FLEURTVirágküldés
Budapest

Pénznem : Ft‎

Névnapok

Ma: Diána. Holnap: Vilhelmina.

Vevővélemények: 916

Értékelések átlaga:

Vevővélemények mutatása

Legfrissebb vevői értékelések
Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Esküvői virágdivat

Minél több magazint és weblapot nézünk meg, annál jobban elveszünk a stílusok kavalkádjában. Mi segítünk, hogy megtalálja stílusát s a hozzá illő virágot az esküvőre.

0 komment
2015-01-08 22:17:05
 

Vannak menyasszonyok, akik számára divat ide – divat oda, mire belépnek üzletünkbe, már rég eldöntötték, milyen virág lesz az esküvőn. Azoknak szeretnénk segíteni, akiknek még nincs konkrét elképzelésük, bizonytalanok vagy egyszerűen csak az esküvői divatrendek érdeklődői.

Kezdjük a színekkel!

1. Klasszikus, visszafogott stílus: A letisztult, elegáns hangulatú esküvőhöz válasszunk finom pasztell árnyalatokat, kiegészítve nosztalgikus halványszürke árnyalatokkal. Szintén kellemes hatása van a zöld és barna lágyabb változatainak. A halvány, fáradt színek garantálják a klasszikus, elegáns harmóniát, így válik izgalmas kombináció a lila több árnyalatának használata egy csokron, egy virágkompozíción belül.

FLEURT tipp: Ha szeretné, hogy az összhatás teljes legyen, gondoljon a kiegészítőkre: legyen a székmasni és az asztali futó ezüst, krém vagy halvány-rózsaszín

Esküvői csokor 9Esküvői csokor 11Esküvői csokor 10

2. Élénk, modern stílus: Harsány pink, élénk narancs és a zöld sok árnyalata képviselik manapság a modern stílust. Bátorság! Hagyjuk, hogy a trópusok vidám színeinek használata szabad utat engedjen képzeletnek!

FLEURT tipp: Az esküvői asztal dekorálására ne csak virágot használjunk, nyúljunk merészebb kiegészítőkhöz: színes nyalókához, gumicukorhoz.

Esküvői csokor 5Esküvői csokor 2Esküvői csokor 3

Virágok és formák

1. Klasszikus stílus: Nyoma sincs ebben a stílusban az extravagáns formáknak és kiegészítőknek. Rózsa, hortenzia, boglárka és kála jellemző virágai. Zöldek közül tökéletes választás az illatos eukaliptusz, mely kerek, ezüstös leveleivel remekül rímel bármely virágra.

FLEURT tipp: az "amnesia" és "hypnose" rózsák gyönyörű, ódon színhatása ellenállhatatlan és semmiképpen nem unalmas, konzervatív vagy szokványos.

Az asztaldíszek ebben a stílusban legtöbbször tömött, kerek csokrok kelyhekben, üvegvázában vagy legpazarabb formájukban: ezüst gyertyatartóra helyezve.

FLEURT tipp:  Dinamikus hatást érhetünk el, ha az asztalokra váltakozva helyezünk magas és alacsony díszeket.

Kiegészítőként használhatunk vékony, fehér ágakat, az üvegkelyheket átköthetjük a virágokhoz színben illeszkedő organza szalaggal. Hosszú, téglalap alakú asztalokon dekorációként pompásan mutat az asztal hosszán végigfutó, összefüggő virággirland.

Esküvői csokor 7Esküvői csokor 12Esküvői csokor 8

2. Élénk, modern stílus: Színeiben harsogóan élénk ez a stílus, megkötések nélkül. Bátran tegyünk össze látszólag össze nem illő virágokat és színeket, árnyalatokat: merészen keverhetjük a pink, a vörös és a sárga különböző árnyalatait. Egy egyébként hagyományos virág harsány változatában modern stílusba költözik. Varázsoljunk igazi karneváli színkavalkádot, így már maga a dekoráció látványa megadja majd az esküvő vidám, ünnepi hangulatát.

FLEURT tipp: Helikonia, kurkuma, gyömbér, papagájvirág: hamisítatlan vidám, trópusi virágok, velük garantáltan elérhetjük az élénk, vidám hatást. Az orchideák egyszerre nőiesek és egzotikusak, változatosak, a szivárvány minden színében. Cymbidium vagy dendrobium, egyszínű vagy különböző - használhatunk egyfajtát vagy vegyítve az esküvőhöz.

FLEURT tipp: Ne féljünk a színektől! Emlékeink között is remekül mutatnak majd. Az esküvői csokor színes virágai és a fehér vagy ekrü menyasszonyi ruha kontrasztja mindig fantasztikusan mutat színes és fekete-fehér fotókon egyaránt.

Esküvői csokor 4Esküvői csokor 1Esküvői csokor 6

Akár követjük a trendet, akár nem, akár klasszikus ízlésünk, akár modern, vagy saját elképzelésünket valósítjuk meg, a legfontosabb, hogy esküvőnk virágai és dekorációja tükrözze személyiségünket és azt a hatást érjük el vele, amit megálmodtunk.

 

További érdekességek itt »

0 komment
Bankkártyás fizetés

Simple

A weboldal cookie-kat alkalmaz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

Rendben