FLEURTVirágküldés
Budapest

Pénznem : Ft‎

Névnapok

Ma: Nándor. Holnap: Vendel.

Vevővélemények: 958

Értékelések átlaga:

Vevővélemények mutatása

Legfrissebb vevői értékelések
Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Eláruljuk melyik a nők kedvenc szülinapi virág fajtája

0 komment
2020-07-14 10:01:13
 

Aki személyre szabottabban szeretné meglepni nőismerőseit, szeretteit, de nincs ötlete az a virághoroszkóppal tud magán egy kicsit segíteni, de a későbbiekben is jól jöhet egy kis segítség a választáshoz. Már ha az illető hölgy a virághoroszkópja szerint működik. . . Ha a virágot nem személyesen hanem esetleg virágküldés során szándékozik elküldeni, akkor a legmegfelelőbb választás az, ha virágdobozban küldi el. (A virágdoboz egy virág szállítására alkalmas eszköz)

Eláruljuk melyik a nők kedvenc szülinapi virág fajtája

Kos

Harcos, erős, szenvedélyes, gyönyörű - nem csoda hát, hogy színe a piros. Leginkább a pipacs illik hozzá.

Bika:

Szerény, hűséges, a legapróbb figyelmességnek is örül. Tökéletes választás neki névnapra a gyöngyvirág, a hűség és a bensőséges szeretet szimbóluma.

Ikrek:

Sármos, vonzó személyiség, akit nem könnyű elfelejteni. Virága így nem is lehet más, mint a nefelejcs.

Rák

Érzelmes, érzékeny, gondoskodó, legjobban a szenvedélyes szerelem virága, a vörös rózsacsokor illik hozzá.

Oroszlán:

Nagyvonalú, melegszívű, szeret a középpontban lenni és élvezi az életet. Érthető hát, hogy a hozzá illő virág a ragyogó napraforgó.

Szűz:

Gondos, céltudatos, rend- és munkaszerető, előrelátó, meggondolt, tökéletességre törekvő, takarékos és hűséges. Ilyen asszonyt szeretne mindenki, nem? Egy csokor dáliával fejezhető ki leginkább, mekkora boldogság vele élni.

Mérleg:

A Mérleg-nők könnyen elkeserednek, ha frizurájuk nem úgy áll, ahogy szeretnék. Nagy hangsúlyt fektetnek a megjelenésükre, ezért hiúságukhoz a nárcisz áll a legközelebb.

Nyilas:

Tüzes jegy, társas lény, könnyen teremt kapcsolatot. Életvidám, optimista, jó a humora. Kisugárzása nagy hatással van környezetére. Segítőkész, de nem hagyja, hogy korlátozzák. Az igazság nagy harcosa. Őszinte és becsületes, ha valakit szeret, azt nagy odaadással teszi. Virága a pünkösdi rózsa, amely a túláradó szeretet jelképe.

Bak:

Harcos, céltudatos és kitartó, kötelességeit megbízhatóan teljesíti. Soha nem adja fel, és jól el tudja adni magát. Erős jellemét leginkább a kardvirág testesíti meg, de a kála virág sem áll messze tőle.

Vízöntő:

Temperamentumos, szereti a szabadságot, a másoktól való függetlenséget. Kedvenc színe a kék, ami szintén nem meglepő. Virága nem is lehet más, mint a szabadság jelképe, az orgona.

Skorpió:

Büszke, szenvedélyes, céltudatos, a legerősebb csillagjegy. Bosszúállásban is ugyanolyan kitartó, mint az élet egyéb területein. Virága az orchidea, amely az erotika és a szenvedély virága. Ez egy tökéletes szülinapi virág.

Halak:

Gazdag fantáziával megáldott, színes, kreatív lény, ugyanakkor érzékeny és titokzatos is. Egy vegyes személyiség. Segítőkész, jó barát. Bármely vízi virág illik hozzá, pl. a tavirózsa, amely a barátság és az érzékenység szimbóluma.

A virágcsokor sosem fog kimenni a divatból és a legkedvesebb gesztus a világon. Ha ajándék vásárlásról van szó ezt tudom ajánlani Önnek.

 

További érdekességek itt »

0 komment
Bankkártyás fizetés

Simple

A weboldal cookie-kat alkalmaz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

Rendben