FLEURTVirágküldés
Budapest

Pénznem : Ft‎

Névnapok

Ma: Diána. Holnap: Vilhelmina.

Vevővélemények: 916

Értékelések átlaga:

Vevővélemények mutatása

Legfrissebb vevői értékelések
Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Az ősz egy második tavasz

„Az ősz egy második tavasz, mikor minden levél egy virág”

Albert Camus kétségtelenül szerethette az őszt… Ahogy mi is FLEURT-nél. Narancsba borult táj, hangulatos kirándulások, ünnepelni és élvezni való hónapok.

0 komment
2013-09-19 14:02:52
 

Albert Camus kétségtelenül szerethette az őszt… Ahogy mi is FLEURT-nél. Narancsba borult táj, hangulatos kirándulások, ünnepelni és élvezni való hónapok.

Mindenszentek, Vénasszonyok nyara, Márton napi libák és már megemlíthetjük a Halloween-t is, mert egyre népszerűbb itthon.

A városban járva sok virágüzletet látok, ahol a nyári után -egy egész évszakot kihagyva- egyből karácsonyi kirakatot rendeznek be. A homokos vízpart, kagylók és napernyők után egyből fejest ugorhatunk a hóba, vagy a Mikulás ölébe… Szerintem az indián nyár utolsó meleg napsugarait élvezve kevesen szeretnek karácsonyfákat nézegetni, nem beszélve arról, hogy bűn kihagyni egy olyan gazdag, színpompás hangulatot, mint az ősz.

Virágküldés ősszel - kála csokor   Őszi virágcsokrok - Virágküldés Budapest   Őszi menyasszonyi csokrok

Kollégáimmal nagyon szeretünk őszi szárazdíszeket kreálni, őszi színvilágú csokrokat kötni. Az októberi tökfaragás mindig jópofa program és üdítő változatosság számunkra a Halloween tematikájú rendezvények vicces-ijesztő hangulatú dekorálása is. Alig várjuk, hogy egy szép, őszi asztaldíszbe belekomponáljuk a kiránduláskor zsákmányolt elszáradt, bogyós ágakat, melyek nekünk igazi kincsek. Az őszi esküvők színvilága mindig élénkebb és merészebb, számunkra éppen ezért érdekesebb és kreatívabb.

Az általunk lelkesen használt színezett tölgylevélnek is ilyenkor van a szezonja, de ki mondta, hogy az őszi csokrok csak sárga, narancs és barna árnyalatúak lehetnek? Egy kis sötétlila virág feldobja a kompozíciót, hiszen a bíbor gyönyörű kontrasztot alkot az őszi tónusokkal.

Ne hagyjuk, hogy a hűvösebb idő és egy kis eső elvegye a nyári jókedvünket: szeressük úgy az őszt, ahogy Albert Camus.

 

További érdekességek itt »

0 komment
Bankkártyás fizetés

Simple

A weboldal cookie-kat alkalmaz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

Rendben