FLEURTVirágküldés
Budapest

Pénznem : Ft‎

Névnapok

Ma: Diána. Holnap: Vilhelmina.

Vevővélemények: 953

Értékelések átlaga:

Vevővélemények mutatása

Legfrissebb vevői értékelések
Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Anyák napi virágeső

7 biztos tipp, hogy tökéletesen sikerüljön az anyák napi meglepetés!

Kis anyáknapi virágkalauz a választáshoz

0 komment
2019-04-23 09:44:27
 

Nincs még egy olyan ember az életünkben, mint anyukánk, hiszen egy anya és gyermeke közötti kapcsolat mindennél erősebb. Egy évszázada ünnepeljük azt a napot, amikor virággal köszöntjük azt a csodálatos nőt, aki életet adott nekünk. Édesanyánk és nagymamáink egész évben kiteszik értünk a lelküket, május első vasárnapján pedig rajtunk a sor, hogy kedveskedjünk nekik. Mondja el neki virággal, mennyire szereti és válasszon egy csodás ajándékot a FLEURT idei anyák napi kollekciójából!

1. Örök emlék

Örök emlék

Ha anyukája a tartós ajándékokat értékeli, remek választás egy szép cserepes beültetés, aminek virágzó növényeit sokáig gondozhatja. A minőségi kaspó pedig akkor is megmarad, ha a virágok már elhervadtak.

2. Illatkavalkád

Sevilla virágcsokor

Amennyiben az illatozó vágott virágokat szereti, válasszon neki egyet káprázatos tavaszi csokraink közül! A friss, bódító virágokból összeállított csokor akár egy hétre finom illattal tölti meg a lakást.

3. Élénk színek

Virágbonbon

Anyák napi kollekciónkban a legszebb napsárga csokraink közül válogathatsz. Az élénk, vibráló sárga és narancs színvilágú virágok sokasága garantáltan melegséggel tölti majd el anyukája szívét.

4. Finom pasztell

Penelope virágcsokor

Ha a visszafogottabb, lágyabb árnyalatokat részesíti előnyben, akkor pasztellszínű kompozícióink és csokraink közül válasszon egyet, ami leveszi a lábáról. A fehér, krém és halványrózsaszín színeiben pompázó friss virágkölteményekkel biztos lesz a siker!

5. Virágkosár

Anyáknapi virágkosár

Ki mondta, hogy egy tradicionális dísz nem lehet egyszerre bájos és modern? Ha édesanyja szereti a hagyományos dolgokat, lepje meg egy stílusos virágkosárral! Májusban tökéletes választás.

6. Virágdoboz

Tavaszi virágdoboz

Az elmúlt évek slágere és a fiatalok kedvence a virágdoboz, pedig az érettebb korosztály is biztosan örülne neki. Többféle gyönyörű vegyes virág- és rózsadoboz közül szemezgethetsz oldalunkon.

7. A kedvenc virága

Tulipáncsokor

Tulipán vagy frézia, orchidea vagy esetleg boglárka? Bármely szép virág anyukája kedvence, szemgyönyörködtető csokraink és díszeink között minden virágból a legszebbet találja.

 

További érdekességek itt »

0 komment
Bankkártyás fizetés

Simple

A weboldal cookie-kat alkalmaz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

Rendben