FLEURTVirágküldés
Budapest

Pénznem : Ft‎

Névnapok

Ma: Diána. Holnap: Vilhelmina.

Vevővélemények: 916

Értékelések átlaga:

Vevővélemények mutatása

Legfrissebb vevői értékelések
Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Adventi koszorú

Aventi koszorú - a karácsony elmaradhatatlan jelképe

Jelentése „eljövetel”. Az adventi koszorú négy gyertyáját a szentestét megelőző bronz-, ezüst- és aranyvasárnapokon gyújtjuk meg egyenként. Hogy ráhangolódjunk az ünnepre, hogy szívünket ünneplőbe öltöztethessük, mire eljön a Szenteste.

0 komment
2013-11-04 13:49:54
 

Jelentése „eljövetel”. Az adventi koszorú négy gyertyáját a szentestét megelőző bronz-, ezüst- és aranyvasárnapokon gyújtjuk meg egyenként. Hogy ráhangolódjunk az ünnepre, hogy szívünket ünneplőbe öltöztethessük, mire eljön a Szenteste. A gyertyák tradicionális színe három lila, és egy rózsaszín, de manapság már nem tartják ezt olyan szigorúan, így bármilyen színben és hangulatban találhatunk adventi koszorút, ami illik enteriőrünkbe.

        Púder adventi koszorúEvergreen adventi koszorú

Sokan az élő fenyőkalapon bedíszített koszorúkat részesítik előnyben, de a paletta ma már nagyon változatos, egészen modern adventi díszeket is készítünk. Ha ezeket valaki drágának találja, gondoljon bele, hogy azokat akár évekig használhatja, mindössze a gyertyákat kell benne cserélnie.

Türkiz adventi koszorú

Szívesen veszünk fel egyedi adventi koszorú rendeléseket, így a dísz valóban olyan lesz, mint amilyet a megrendelő megálmodott. A gyerekes családok koszorúit kedves kis figurákkal, manókkal szoktuk díszíteni, a fiatalok pedig szeretik a gumicukorral ékesített bájos kompozíciókat.

      Karácsonyi adventi koszorú gumicukorralKarácsonyi koszorú gyermekeknek

Egy természetkedvelő párnak minden évben termésekkel teletűzdelt, bogyós-gallyas adventi díszt készítünk, de előfordult, hogy egy fiatal agglegény modern lakásáról küldött fotókat, hogy a bronz-fekete árnyalatokban pompázó, minimál adventi koszorú tökéletesen illeszkedhessen az enteriőrbe.

Legyen az adventi koszorú akár hagyományos fenyős-bogyós, cuki manócskás, vagy modern-minimál, a lényeg, hogy ugyanazt a célt szolgálja: lelkünk ráhangolódását a legszebb ünnepre.

 

További érdekességek itt »

0 komment
Bankkártyás fizetés

Simple

A weboldal cookie-kat alkalmaz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

Rendben