FLEURTVirágküldés
Budapest

Pénznem : Ft‎

Névnapok

Ma: Nándor. Holnap: Vendel.

Vevővélemények: 958

Értékelések átlaga:

Vevővélemények mutatása

Legfrissebb vevői értékelések
Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

A virágküldő szolgálat az odafigyelés egy magasabb szintje

0 komment
2020-07-31 09:58:12
 

A virágküldő szolgálat az odafigyelés egy magasabb szintje

Előfordulhatnak olyan élethelyzetek, amikor egy jeles alkalomnál nem tud személyesen ott lenni. Ilyenek azok, amikor a szeretteiknek születésnapja, névnapja, esküvője, diplomaosztója van. Sajnos olyan is előfordulhat, hogy akár az Ön házassági évfordulója napján van távol. Ilyenkor nem jelent vigaszt egy kedves SMS, hiszen szeretnék, hogy valamennyire mégis jelen legyenek az alkalomkor. Ebben az esetben remek születésnapi, névnapi vagy diplomaosztó ajándék ötlet a futárral küldött virág.

A virágküldő szolgálat az odafigyelés egy magasabb szintje

Mikor jó egy online virágküldő szolgálat?

Mindenképp érdemes odafigyelni arra, hogy a futárral küldött rózsacsokor vagy virágdoboz pontos kiszállítási időben kerüljön kézbesítésre. Nem elhanyagolható a kiszállított termék minősége, főleg akkor nem, ha virágról van szó. Ha nem megfelelően gondozzák a virágokat a levágás után, azok hamar fonnyadttá válhatnak vagy akár teljesen elhervadt állapotban érkezhetnek meg. Ezért körültekintően kell eljárnia a virágüzlet kiválasztásakor. Törekedjen arra, hogy olyan üzletet válasszon, ami helyben van, ezzel csökkentve az ajándéka kiszállítási idejét.

Milyen virágot illik adni?

Aki jártas az etikettben, az tudja, hogy a kapcsolat típusától és az alkalomtól függően más és más virágot illik adni. A legnépszerűbb szülinapi virág az a kála virág, a rózsacsokor, a cserepes ázsiai liliom, az orchidea és a tulipán.

A virágcsokor születésnap vagy névnap alkalmából a legmegfelelőbb választás amit csak egy Hölgynek adni tud. A virágcsokor esetében elég széles a skála, szinte minden virágcsokor alkalmas ajándéknak, érdemes szem előtt tartani, hogy az ünnepeltnek mi a kedvenc virág fajtája.

Régi hagyomány szerint a virágcsokroknak 11 szál alatt páratlan számú virágszálból kell állnia. Figyelni kell a virágszirmok méretére is: kis szirmú virágot általában csak gyermekáldáskor szoktak adni. Üzleti partnerek számára is kedves gesztus virágot ajándékozni, ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy ha annak átadását tárgyalás is követi, ne legyen erős illatú a virág, mert az elvonhatja a tárgyaló felek figyelmét. Virágcsokor helyett választhatnak még virágboxot is, amelynek előnye, hogy könnyebb és egyszerűbb a kiszállítás. A dobozos virágok általában maguktól kiszáradnak, így emléknek is kiválóak. Cserepes virágot általában rokonoknak szokás ajándékozni.

A tulipán a nőiességet, a szegfű a szeszélyességet, az orchidea az eleganciát testesíti meg virág formájában. A krizantén a gyász virága, a kaktusz pedig nem meglepően a tüskésséget, szúrósságot jelképezi.

 

További érdekességek itt »

0 komment
Bankkártyás fizetés

Simple

A weboldal cookie-kat alkalmaz, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

Rendben