A legkedvesebb Édesanyáknak

list Kategória: Bejegyzések Dátum: comment Vélemények: 0 favorite Megtekintések: 288

Az anyák napja világszerte ünnepelt nap, amelyen az anyaságról emlékezünk meg. Magyarországon az anyák napját májusban, május első vasárnapján ünnepeljük.

Nem mindenhol van így. Vannak országok, ahol teljesen más időpontokban, pl. februárban, márciusban, de van, ahol ősszel vagy télen ünneplik az édesanyákat. Egyes országokban nyáron, júniusban vagy júliusban.

A május csodálatos tavaszi hónap. A legismertebb anyák napi gyermekdalunkban az orgonáról és a barackfa virágáról éneklünk, ezért talán nehéz is elképzelni, hogy más kultúrkörben más időpontban van. Már ókori Görögországban is tavasszal ünnepelték az anyákat.

Az orgonabokrok régebben erre a napra voltak a legdúsabban virágzó állapotban. Mára már kicsit előrébb tevődött virágzásuk, ám látványukkal így is az ünneplésre hangolnak.

Az anyák napja egy jó alkalom arra, hogy most mi kényeztessük azt, aki fáradhatatlanul teszi ezt velünk minden nap.


Miért ajánljuk a Fleurt virágküldést az ajándékozáshoz egy ilyen személyes, családi ünnepen is?


Mert gondoltunk rá, hogy mindenki megtalálja a megfelelő ajándékot webshopunk széles választékából.

Mert a webshopunkból választott terméket házhoz rendelheti, vagy stúdiónkban átveheti és nem kell izgulni, felesleges köröket futni aznap a friss, minőségi virág után, így rögtön indulhat is anyukához a meglepetéssel.


Mert virágfutárunk a megrendelt termékeket házhoz viszi, így akár Édesanyja, Nagymamája otthonába is rendelheti azokat, ha Ön aznap nem tudná személyesen meglátogatni őket. Hiszen adódhat úgy, hogy nem tud anyák napján az anyukájával lenni, mert éppen külföldön dolgozik vagy nagy távolságban él tőle. Ebben az esetben személyessé teheti az ajándékot egy szépen megfogalmazott ajándékkártyával, amivel kiegészítheti rendelését. A személyes üzenet mellé választhat egy kedves idézetet is gyűjteményünkből.

anyák napjára virág anyák napjára virág anyák napjára virág

Ilyenkor online üzletünkben külön Anyák napi kategóriában kínáljuk, szeretettel készítjük az Önnek legkedvesebbeknek a virágos meglepetéseket. Gyönyörű, friss, minőségi vágottvirágokkal dolgozunk, vagy gondosan kiválasztott cserepes növényeket csomagolunk az ünnepeltnek, legyen szó kisebb vagy grandiózusabb termékről.

Virágküldés anyák napjára Virágküldés anyák napjára Virágküldés anyák napjára

Milyen ajándékot válasszon?

A legjobb ajándékok erre az alkalomra azok az ajándékok, amelyek személyesek, egyediek és amelyekre ő vágyik. Amikor figyelünk édesanyánkra és arra, amit mond, hamar rájöhetünk, hogy mire vágyik, milyen ajándéknak örülne. Ha anyák napi ajándékot keres édesanyjának, egy pillanatra álljon meg és gondolja át, hogy minek is örülne? Mi az, ami neki fontos?

Az anyukák igen sokfélék, különböző korúak, stílusúak, így a meglepetés kiválasztásánál gondoljuk erre.

Kerülhet a kedvenc virág a vázába, de ha azt nem is ismerjük, kiindulhatunk a kedvenc színükből. Az általa kedvelt színárnyalatból kötött csokor biztosan mosolyt csal arcára!

Ha valaki inkább a tartós dolgok híve, akkor Neki való egy szép tárgyakból, kényeztető apróságokból összeállított ajándékcsomag.

Ha van kertje mamájának, anyukájának, akkor ő biztosan örülni fog a kiültethető, virágzó növénynek, mint amilyen egy hortenzia, begónia, azálea.

Fleurt - anyák napja Fleurt - anyák napja Fleurt - anyák napja

Egy szép szobanövénynek is sokan örülnek, mert mindennap látják, a lakás éke lehet sokáig. erre egy szép cserepes orchidea a legmegfelelőbb.

Az anyák napja pont arról szól, hogy az anyukák olyan kényeztetést kapnak, ami adott esetben nem mindennapos számukra. Ezért is jó választás néhány prémium termékből összeállított ajándékcsomag, egy meseszép csokor, vagy egy virágba borult cserepesnövény.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás még

Vélemény írása

A 10 legnépszerűbb karácsonyi díszítést vesszük sorra
Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December