Nőnap

Március 8 - Nőnap. Köszöntse ma kedvesét, (akire oly kevés idő jut), édesanyját, (akinek ritkán tudja elmondani), kolléganőjét, (aki olyan sokszor látja Önt stresszben) egy kedves mosollyal és egy csokor virággal! Higgye el, egész évben meglesz a hatása!

Tuli család
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Csodás csokor trió Nőnap alkalmából, melyet azoknak a férfiaknak ajánlunk, akik Nőnap alkalmából 3 generációt köszöntenek: nagymamát, anyukát és kislányukat. Csaljon könnyeket a 3 ünnepelt szemébe egyszerre ezzel a csodás trióval!</p>
39 000 Ft
Mini virágbox
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Ez a legeslegcukibb apró ajándék valaha! Mini-pici arany dobozkában orchideafej pihen szegfű ágyon. Ha nőnapi figyelmességet keres, ezt a választást nem fogja megbánni.</p>
2 900 Ft
Swarovski tulipáncsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>30 szál csodás tulipán pompázik eredeti Swarovski kristályok csillogásában. A letisztult egyszerűség és a pazar luxus tökéletes találkozója. (minimum 3 napos előrendelés szükséges) Fleurt - minőségi virágküldés Budapesten! 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.</p>
35 900 Ft
Haboskávé
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Lepje meg kolleganőit egy virágos haboskávéval, garantáltan értékelni fogják! A vicces kis kerámia váza a régi üveg kávéspoharak retró hangulatát hozza vissza. Szárazdíszekből mini csokrocskát kötöttünk bele, mely tartósságával és szépségével sokáig kellemes emlék marad. Kávézzanak együtt ;)</p>
2 900 Ft
Nőnapi köszöntő tulipánnal
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Szeretne valaki arcára mosolyt csalni? Rendelje meg most ezt a 3 szálas, tavaszi kis tulipán virágcsokrot online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést! Fleurt - a virágszínvonal!
1 900 Ft
Haboskávé nárcisszal
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Kedveskedjen kolleganőinek egy virágos haboskávéval, s egy szál illatos nárcisszal! A vicces kis kerámia váza a régi üveg kávéspoharak retró hangulatát hozza vissza. Egy szál illatos nárciszt helyeztünk a vázába. Kávézzanak együtt ;)</p>
1 900 Ft
Kedvenc Kolleganőimnek
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Legyen Ön is gavallér Nőnapkor! Lepje meg kedvenc kolleganőit ezzel az apró figyelmességgel – higgye el, a hatás nem marad el.
900 Ft
Nőnapi köszöntő boglárkával
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Szeretne valaki arcára mosolyt csalni? Rendelje meg most ezt a 5 szálas, tavaszi kis boglárka csokrot online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést! Fleurt - a virágszínvonal!
5 500 Ft
Nőnapi köszöntő jácinttal
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Szeretne valaki arcára mosolyt csalni? Rendelje meg most ezt a 3 szálas, tavaszi kis jácint virágcsokrot online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést! Fleurt - a virágszínvonal! 
1 900 Ft
Illatos jácint virágkompozíció
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Kedves kis illatos jácintok vesszővel és kiegészítőkkel díszítve, szép fényes kaspóban. Tavaszi kedveskedés Öntől - Neki... Válassza a FLEURT virágfutárát, rendeljen online! (Az ár csak egy kompozícióra vonatkozik!)
3 500 Ft
Tulipán bódulat tulipáncsokor
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Szeretne kiválasztottja arcára mosolyt csalni? Rendelje meg most ezt a bámulatos tulipáncsokrot online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést!  Amennyiben specifikus kérése volna a csokor színével kapcsolatban, kérjük, minimum 3 nappal a kiszállítási időpont előtt jelezze felénk, ellenkező esetben a rendelkezésünkre álló szín típust használjuk fel a csokor elkészítéséhez. Köszönjük!
14 900 Ft
Jácintos Jókedv virágcsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Nem hisszük, hogy akadna olyan aki már unná a tulipánt, de ha mégis akkor ezt a csokrot neki ajánljuk sok szeretettel! Kedves tavaszi jácintcsokor, dús zöldekkel megbolondítva. Vigyázat!! ILLATORGIA! Rendeljen online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést! Fleurt - a virágszínvonal! Amennyiben specifikus kérése volna a csokor színével kapcsolatban, kérjük jelezze felénk, ellenkező esetben a rendelkezésünkre álló szín típust használjuk fel a csokor elkészítéséhez. Köszönjük!
9 800 Ft
Tavaszi virágtölcsér
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Szeretne valaki arcára mosolyt csalni? Rendelje meg most ezt a 20 szálas, bámulatos tavaszi virágtölcsért online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést! Fleurt - a virágszínvonal! Amennyiben specifikus kérése volna a csokor színével vagy virágával kapcsolatban, kérjük jelezze felénk, ellenkező esetben a rendelkezésünkre álló szín típust használjuk fel a csokor elkészítéséhez. Köszönjük!
14 800 Ft
Pink mignon virágcsokor
0 1 2 3 4 17 vélemény 
<p>Kis kerekfejű virágocskák pompáznak a pink minden árnyalatában. Bájos, kedves kerek csokor, mely minden szívet ellágyít. Fleurt Virág - virágcsokor, virágdekoráció modern köntösben.</p>
23 400 Ft
Tulitasak
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Az egyszerűség, letisztultság jegyében születtek a Tulitasakok. A trendi kis papírtasak 10 szál gyönyörű friss tulipánt tartalmaz, minden cicoma nélkül. Kedves ajándék bárkinek, csak úgy, vagy magunknak, hogy szebb legyen a napunk.
5 800 Ft
Mályvacukor Virágcsokor
0 1 2 3 4 17 vélemény 
Pasztell vegyes, gömbölyded varázslat. Krémes rózsák örvénye, melyeknek pink virágok bókolnak lelkesen. A színárnyalatok kedves játéka teszi ezt a csokrot igazán elragadóvá. Kedves kerek forma, kreatív sziromkavalkád, melyet elegáns csomagolásban szállítunk. Küldjön szeretetet, küldjön érzéseket a Fleurt Virág segítségével mesteri minőségben! Rendeljen online ajándékküldő szolgálatunk segítségével és ajándékfutárunk már viszi is a szépséget!
18 900 Ft
Dolce Presente 12 db-os Csokoládé ajándék
0 1 2 3 4 14 vélemény 
12 db-os prémium minőségű olasz csokoládé elegáns fadobozban, melyet az itáliai Mandrile &amp; Melis csokoládé manufaktúra gyárt hagyományos, kézi technológiával, immár 1923 óta. Kizárólag természetes alapanyagokból készült, tartósítószer és színezőanyagok nélkül. A lágyabb alkoholos krémekkel készült változatot Hölgyeknek, a markánsabb alkoholos tölteléket tartalmazó bonbonokat Uraknak, míg az alkoholmentes változatot Mindenkinek szívből ajánljuk. Válassza a Fleurt virág és ajándékfutár szolgáltatását, és küldjük is a meglepetést!
5 500 Ft
Tulipanna
0 1 2 3 4 0 vélemény 
3 szál friss tulipán elegáns csomagolásban kedves figyelmesség a mindennapokra. Legnépszerűbb Nőnapon, ahol a kolleganőket szeretik megörvendeztetni vele kedves, gáláns ügyfeleink.
1 900 Ft
Jácint csoda virág ajándék
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Kedves kis illatos jácintok mohaágyon mogyoróággal díszítve, szép fényes kaspóban. A jácint talán legbájosabb és leghálásabb hagymás kis virág. Több színben virágzik és ellenállhatatlanul finom illattal lengi be környezetét. Kedves pici virágfejekből áll össze -hagymás létére- impozáns méretű feje, melyben kedvese sokáig gyönyörködhet, és elvirágzás után a hagymáját is elültetheti újra. Tavaszi kedveskedés Öntől - Neki... Rendeljen online most! Fleurt virágrendelés - ahol a virágkötő és a futár is legjobb időt futja.
4 900 Ft
Locsolókanna virágpermetezővel
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A szobanövények szerelmeseinek ajánljuk ezt az exkluzív szettet: arany locsolókanna, hozzá illő virágpermetezővel. Válasszon hozzá egy szép cserepes növényt is hozzá választékunkból, hogy teljes legyen az öröm. Különösen ajánljuk Anyák napjára!
14 900 Ft
Édes Csábítás Ajándékcsomag
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Az exkluzív ajándékcsomag tartalma egy üveg minőségi Tokaji, egy szépséges virágcsokor a legszebb idényvirágokból, mindez szépen becsomagolva és ízlésesen prezentálva díszdobozban. Kényeztesse minden érzékét ezekkel a delikát termékekkel! Válassza a Fleurt ajándékküldés méltán híres futárszolgálatát, rendeljen online és már visszük is a meglepetést!</p>
28 400 Ft
Tavaszi Tulicsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Kedves tavaszi tulipáncsokor, macifűvel megbolondítva. A tavasz tündéri előhírnöke. Rendeljen online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést! Fleurt - a virágszínvonal! Amennyiben specifikus kérése volna a csokor színével kapcsolatban, kérjük jelezze felénk, ellenkező esetben a rendelkezésünkre álló szín típust használjuk fel a csokor elkészítéséhez. Köszönjük!
15 500 Ft
Rózsamackó
0 1 2 3 4 2 vélemény 
<p>Megannyi kis hab rózsából készül ez a tündéri mackó figura. Ha valami kedveset, tartósat, aranyosat keres, ez a maci kiváló választás. A kisebb maci 23cm magas ülve, a nagyobb 35cm. A macit elegáns díszdobozban adjuk át.</p>
9 800 Ft
Várom a párom
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Laza kis randira érkezni, egy zacsi tulipánnal és egy finom sütivel: várom a párom. Könnyed öröm a hétköznapokra - mindenkinek ajánljuk.</p>
8 900 Ft