Ballagási csokor

Felejthetetlen ballagási csokrok virágból, pénzből, zöldségből, gyümölcsből, csokoládéból és cuki figurákból. Virágos ajándék pénzdobozok minden diáknak.

Flamingó virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Zöld flamingó virágok bújnak meg a dús zöldek között. Modern, hosszúkás virágcsokor, mely ballagási csokornak is remek választás. Jelenleg csak piros és pink színben elérhető. Fleurt virágküldő szolgálat, a legjobb a Budapesten!
5 400 Ft
Karfiol ballagási csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ballagási virágcsokor egy kicsit másképp: karfiol és anthurium nem mindennapi találkozása! Kreativitás és öröm garantált! A csokor elkészítéséhez három napos előrendelés szükséges! FLEURT virágküldő szolgálat - a legjobb Budapesten!
9 900 Ft
Retek ballagási csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ballagási virágcsokor egy kicsit másképp: pinkes retek és narancsos boglárka színkavalkádja! Kreativitás és öröm garantált! FLEURT virágküldő szolgálat - a legjobb Budapesten!
9 900 Ft
Sárgarépa ballagási csokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Aranyos kerek ballagási csokor, melyet a belekomponált sárgarépák tesznek ellenállhatatlanul bájossá! a csokor elkészítéséhez három napos előrendelés szükséges!
12 800 Ft
Zöld anthurium virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Modern körcsokor zöld flamingókból és fehér virágokból. A kedves, tavaszi virágok harsogó fehérségét a pisztáciazöld flamingók egzotikuma oldja. Virágrendelés Budapesten az Ön számára legkedvesebbnek - a legjobbtól: Fleurt virág
16 500 Ft
Pénzcsokor 1 ballagási csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ajándékozzon pénzt ballagásra de stílusosan: 10 darab 500 Ft-os bankjegyből készült csokor-kreáció! Kreativitás és öröm garantált! FLEURT virágküldő szolgálat - a legjobb Budapesten! A csokor megrendeléséhez három napos előrendelés szükséges.
14 900 Ft
Citrus ballagási csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Déligyümölcsök és virágok abszolút harmóniában pompáznak ebben a csokorban, mely így egyszerre idéz citrusos csendéletet és színpompás virágos kertet. Erre a kreatív, uniszex szépségre minden ballagó diák irigykedni fog, merjük bátran bevállalni! A csokor elkészítéséhez három napos előrendelés szükséges! Rendeljen a FLEURT Virág méltán híres, online virágküldő szolgálatától és engedje meg, hogy kényelmesebbé tegyük az örömszerzést Önnek!
17 800 Ft
Csokoládés orchidea virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Ajándékozzon bármilyen alkalomra stílusos, csokoládéval megspékelt orchidea csokrot: Ön behozza nekünk a bonbonokat, vagy csokoládékat, mi pedig egy fantasztikus csokor-kreációt alkotunk belőle extra és rendkívül tartós orchideafejekkel! A virág és a csokoládé külön-külön is jó választás, ám egyben még kreatívabb meglepetés és az öröm is garantált! Ha kéri, a bonbonokat mi is szívesen beszerezzük Ön helyett. FLEURT virágküldő szolgálat - a legjobb Budapesten! A terméket előrendeléssel tudjuk elkészíteni, rendelés előtt érdeklődjön e-mailben vagy telefonon.</p>
17 800 Ft
Pillecukor virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Rózsaszín kurkumacsokor rózsával, bársonyos zöldekkel és pálcára szúrt illatos-édes pillecukorkákkal. Minden ballagás garantált fénypontja! Kérjük ne feledje, hogy ehhez a csokorhoz négy napos előrendelés szükséges. Rendelje meg online és virágfutárunk már viszi is a meglepetést!
17 800 Ft
Ballagó Orchideák ballagási csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Egy szál dús cymbidium orchidea, melyet hajlított steelgrass szálak és zöld gallér ékesít. Ennek az impozáns orchideának nincs szüksége sallangokra: mérete, szépsége és különlegessége mindenkit levesz a lábáról. Tartós, szépséges csokor, mely minden ballagót garantáltan boldoggá tesz! A csokor elkészítéséhez három napos előrendelés szükséges! Virágküldés Budapesten a Legkedvesebbnek a Legjobbtól! Fleurt Virág, a virágszínvonal.
18 900 Ft
Pénzcsokor 2 ballagási csokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Ajándékozzon pénzt ballagásra de stílusosan: 10 darab 1000 Ft-os bankjegyből készült csokor-kreáció! Kreativitás és öröm garantált! FLEURT virágküldő szolgálat - a legjobb Budapesten! 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes. A csokor megrendeléséhez három napos előrendelés szükséges!
27 800 Ft
Virágos pénzdoboz lányoknak
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Ajándékozzon pénzt ballagásra de stílusosan: 5 darab 1000 Ft-os bankjegyből és gyönyörű rózsaszín virágokból készült virágdoboz! Tegye ünnepivé hangulatát idén is a Fleurt-tel. Fleurt virágküldés - ha a legjobbat szeretné. 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.
28 000 Ft
Virágos pénzdoboz fiúknak
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ajándékozzon pénzt ballagásra de stílusosan: 5 darab 1000 Ft-os bankjegyből és gyönyörű fehér és zöld virágokból készült virágdoboz! Tegye ünnepivé hangulatát idén is a Fleurt-tel. Fleurt virágküldés - ha a legjobbat szeretné. 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.
28 000 Ft
Vanda pénzcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Lila vanda orchideák, mint megannyi pillangó csücsülnek ebben az impozáns, nagy csokorban, melyet 20 db ezer forintos bankjegy tesz igazán különlegessé. A csokor megrendeléséhez három napos előrendelés szükséges!
39 800 Ft
Kála varázs kálacsokor
0 1 2 3 4 3 vélemény 
Pompázatos, színes kála kusza ágrengeteg között. Az élénk színű, elegáns mégis buja kálák hosszú szárait játékosan girbegurba mogyoróágak fogják közre és bársonyos, zöld levelek foglalják szép keretbe. Ez a szépséges -és nem utolsósorban nagyon tartós- virágcsokor garantáltan érzelemkiváltó és ámulatba ejtő kompozíció. A Fleurt virágfutára akár expressz kiszállítja Önnek ezt a szemet gyönyörködtető, buja virágcsokrot! Virágküldés Budapest - hagyja, hogy vevőink meggyőzzék, olvassa el véleményüket!
19 900 Ft
Orchidea csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Phalaenopsis orchideából készült elegáns, hosszított formájú csokor. Az orchideában -rendkívüli tartóssága miatt- az ajándékozott hosszú ideig gyönyörködhet. Ez a bájos, mégis modern virágcsokor garantált siker, legyen bármi az alkalom. Virágküldés Budapesten csak a Fleurt virággal!
18 500 Ft
Szimfónia orchideacsokor
0 1 2 3 4 2 vélemény 
<p>Egy szál csónakorchidea vanda orchidea fejekkel és anthuriummal, a letisztult elegancia kedvelőinek. Egy igazán tartós, egzotikus virágcsokor, amit most Ön is elküldhet a megfelelő embernek, a megfelelő alkalomból. Javasoljuk céges csokorküldés és ballagás alkalmából is. Fleurt Virág - a virágszínvonal.</p>
26 500 Ft
Vezúv rózsacsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Impozáns rózsapiramis, anthuriumok ölelésében. A finom színű, hosszú szárú rózsacsokor alatt zöld flamingók képviselik az egzotikumot, mindezt gallyak és fényes zöldek ölelésében. Válassza a Fleurt virág méltán híres virágküldő szolgálatát!
19 800 Ft
Desire virágcsokor
0 1 2 3 4 6 vélemény 
Lepjen meg valakit ezzel az ellenállhatatlanul modern, elegáns virágkölteménnyel! A hosszított virágcsokor egzotikus anthurium és vanda virágaival sokáig vagány és tartós dísze lehet ügyfele irodájának, partnere lakásának! Ha virágrendelés, akkor csakis a FLEURT virág!
29 000 Ft
Rózsaszín Álom virágcsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Bájos és egzotikus szárazvirágok szépséges násza ez a kedves és praktikus csokor, melyben a rózsaszín és lila finom árnyalatai varázsolnak meghitt hangulatot. Válasszon is tartós csokrot, és élvezze hosszú időn át a szépséget. A csokor nem igényel semmilyen gondozást, szépségét évekig megőrzi.</p>
12 900 Ft
Napos Oldal virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Impozáns, hosszúkás csokor, melyben a tündöklő napsárga kálák összefonódnak a girbegurba ágakkal, vesszőkkel. Látványos belépő, szépséges csokor. Válassza a FLEURT méltán híres virágfutárát! Ha ezt a csokrot választja, még szállítási költséget sem kell fizetnie! (A csokor elkészítéséhez három napos előrendelés szükséges!)
29 800 Ft
Piramis Virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Terjedelmes szín- és virágkavalkád, mely ég felé tör, mint egy piramis. A csokor különlegessége, hogy nincs benne rózsa, csak különlegesebb virágokból áll. A flamingó és az orchidea az egzotikus stílusért felel, a liliom és a kála pedig a maximális eleganciáért. Megannyi virág, megannyi szín, ellenállhatatlan szépség: ettől a nagy virágcsokortól mindenkinek garantáltan leesik majd az álla! Bármilyen korosztálynak, bármilyen alkalomra tökéletes választás. Virágrendelés á la Fleurt Virág - stílus, minőség, praktikum.
45 900 Ft
Kleopátra virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Végtelenül elegáns csokor a lila finom árnyalataiban. Ez a csodálatos kompozíció beszél majd érzéseiről Ön helyett. Virágai egymás szépségét emelik ki, korosztályra való tekintet nélkül és alkalomtól függetlenül kápráztat el mindenkit. Virágrendelés Budapesten - egy megbízható virágüzletből.
42 500 Ft

A FLEURT ballagási csokor biztosan felejthetetlen emlék bármely diák számára. Készítünk ballagási csokrot virágból, pénzből, zöldségből és gyümölcsből, csokoládéból és tündéri kis figurákból. A kreatív virágcsokrok széles palettája nem teszi könnyűvé a választást.