Anyák napja

Anyák napján köszöntse szeretteit gyönyörű csokrokkal, cserepes virággal és meseszép ajándékokkal. Ajándék arany könyvjelző vagy karkötő rendeléseinkhez.

Kedves kis virágkosár
0 1 2 3 4 6 vélemény 
<p>Szerezzen meglepetést ezzel a gyönyörű, a szivárvány minden színében pompázó virágkosárral. A tűzött kompozíciónak köszönhetően Ajándékozottja hosszú napokig csodálhatja a gyönyörű virágkompozíciót. A kosár átmérője 12 cm. Fleurt virágrendelés - ahol a virágkötő és a futár is a legjobb időt futja.</p> <p>Kosár méretek:</p> <p>S: 12cm</p> <p>M: 18cm</p> <p>L: 25cm</p>
14 900 Ft
Anyáknapi virágkosár
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Lepje meg idén Édesanyukáját ezzel a csodálatos színében pompázó virágkosárral. A cserepes kompozíciónak köszönhetően Anyukája hosszú napokig csodálhatja a gyönyörű virágkompozíciót, s utána akár kertjébe is kiültetheti. A kosárban egy édes kis madárka is rejlik, mely örök emlék. Fleurt virágrendelés - ahol a virágkötő és a futár is a legjobb időt futja.</p>
26 500 Ft
Luxusbalkon ajándékcsomag
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Úri munkává avanzsálja a kertészkedést ez a káprázatos ajándékcsomag! Ha édesanyja, nagymamája szeret a növényekkel bíbelődni, ez a luxus balkoncsomag tökéletes választás! Egy gazdagon virágzó azáleát ültettünk kaspóba, melyet egy kerti tálcára helyeztünk el.</p>
49 800 Ft
Kertem szépe
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Mivel a bazsarózsa csak pár hétig kapható tavasszal, a liláskék hortenzia pedig ritka virág importőreinknél, már az is főnyeremény, ha ezt a csokrot épp rendelhető kollekciónkban találta! Ha sokáig tétovázik, könnyen eltűnhet, mert nagyon népszerű. A peónia végtelenül közkedvelt virág, finom illatával, törékeny szirmaival a legkeresettebb virágok egyike.</p> <p><span style="color:#333333;font-family:'Noto Sans';font-size:14px;background-color:#ffffff;"> (A csokor rendeléséhez három napos előrendelés szükséges.)</span></p>
47 500 Ft
Kis anyáknapi orchideadoboz
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Egy pár fej cymbidium orchidea elegáns ablakos dobozban. A virágok kis pink design üvegben díszlenek, mely mécsestartóként is használható. kellemes retró hangulata van ennek az ajándéknak. (Az orchidea színe változó lehet). Fleurt virágküldés - az ajándékok mestere.</p>
19 800 Ft
Pompázatos pink
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Baba-,cukorka-, vattacukor-, fukszia-, púderrózsaszín… ezekből a színárnyalatokból válogattunk ehhez az igazán pompázatos csupa-csupa rózsaszín virágcsokorhoz, amit dús hortenziákból és megannyi rózsafajtából kötöttünk. Rendelje meg most ezt a bájos csokrot online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést! </p>
48 400 Ft
Liget szépe virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Kerti rózsák és liliomok flörtölnek ebben a szép és természetes csokorban. A liliomok folyamatosan nyitják ki csodálatos virágaikat a csokorban, minden nap egy kis meglepetéssel és illattal megajándékozva azt, aki kapta. Ha a hölgy, akinek küldi a virágot a letisztult természetességet szereti, ezzel a csokorral bátran kopoghat hozzá.</p>
56 500 Ft
Orchidea doboz
0 1 2 3 4 5 vélemény 
<p>Egy szál csodálatos cymbidium orchidea elegáns ablakos dobozban. Szavak helyett. (Az orchidea színe változó, amennyiben egy bizonyos színt szeretne, kérjük adja le rendelését minimum 3 nappal a kiszállítás előtt, köszönjük.)  Fleurt virágküldés - ahol a virágkötő és a futár is a legjobb időt futja.</p> <p class="MsoNormal"><span style="font-size:8.5pt;font-family:Verdana, sans-serif;color:#000000;background:#FAFBFC;">Virágainkat az évszak legszebb színeiben kötjük. Ha külön kérése lenne a virág színével kapcsolatban, kérjük jelezze előre a megjegyzés rovatban.</span></p><p></p>
23 500 Ft
Golden Globe virágcsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Napsárga és narancs színekben pompázó terjedelmes csokor, mely tükrözi az ősz szépségét. </p> <p>Ajándékozzon napsütést! Rendelje meg online és virágfutárunk már viszi is a meglepetést!</p> <p><span style="color:#333333;font-family:'Noto Sans';font-size:14px;background-color:#ffffff;"> (A csokor rendeléséhez három napos előrendelés szükséges.)</span></p>
38 000 Ft
Málnahab Virágcsokor
0 1 2 3 4 28 vélemény 
Virág-álom a rózsaszín különböző árnyalataiból. Pasztellpink kompozíció, ellenállhatatlanul bájos! A rózsa örök kedvenc, igazi klasszikus, a nőiesség megtestesítője. A színek gyönyörűen mutatnak együtt, szépségük kiegészíti és kiemeli egymást. A csokor színharmóniája egyszerre fiatalos, kedves és végtelenül romantikus. Virágküldés Budapest legszebb virágüzletéből.
27 900 Ft
Nap Színei Virágcsokor
0 1 2 3 4 7 vélemény 
A Nap színeit, árnyalatait kötjük káprázatos csokorba, vidám napraforgók segítségével. A virágok pompás színei úgy ragyognak, akár a napsugár. Élénk árnyalatok váltják egymást a csokorban, így növelve izgalmasságát és változatosságát. Bármely borongós napon mosolyt csal választottja arcára és beragyogja egész napját. Virágrendelés Budapesten - egy megbízható virágüzletből.
35 000 Ft
Meglepetés Csokor
0 1 2 3 4 34 vélemény 
Meglepetést szeretne okozni? De nem tud dönteni melyik csokrunk a legbájosabb? Bízza ránk! Virágkötő mestereink aznapi legszebb és legfrissebb virágainkból kreálnak Önnek szépséges csokrot. Bármilyen alkalomra, bárkinek tökéletes választás egy bájos, színes körcsokor, ezzel nem lőhet mellé.  Kapni öröm, de meglepetést szerezni még nagyobb! Fleurt virágküldés - ahol a virágkötő és a futár is a legjobb időt futja.
36 500 Ft

VIRÁGKÜLDÉS ANYÁK NAPJÁRA

 

Május első vasárnapja ANYÁK NAPJA! Lepje meg és halmozza el szeretetével a világon a legkedvesebbet: édesanyját! A FLEURT kreatív csapata segít a választásban. Lélegzet elállító csokrokkal, kimondottan édesanyákra, nagymamákra szabott ajándékokkal segítünk vevőinknek a gondoskodásban. Webáruházunkban a bőség zavara az egyetlen, ami Önnek nehézséget okozhat, mi minden mást elintézünk ügyfeleink nevében.

 

KINEK KÜLDÜNK VIRÁGOT ANYÁK NAPJÁRA?

 

Természetesen saját édesanyánknak, nagymamánknak, dédnagymamáknak. Férjek ünneplik gyermekeik édesanyját. Apró ajándékokkal köszönthetjük azokat is, akik anyánk helyett anyánk: az óvónénit, babysittert, a csupaszív szomszéd nénit. Üzenetét ízléses ajándék kártyára nyomtatjuk, melyre gyűjteményünkből anyák napi vers is kerülhet (keresse a kosár funkcióban).

 

MILYEN VIRÁGOT ILLIK KÜLDENI ANYÁK NAPJÁRA?

 

Legbiztosabb, ha tudja, mi édesanyja, nagymamája kedvenc virága. Webáruházunkban szűrhet virág szerint, így a több száz termék közül gyorsan rátalál azokra, amik tartalmazzák a szeretett kedvenc virágát.

Ha nem tudja, mi mama kedvenc virága, mert erre néha az ember saját maga is nehezen válaszol, ne csüggedjen! Mi előre gondolkodtunk s számos ötletünk van! Nézze mennyi lehetőség áll Ön előtt:

  • ·     vágottvirág csokrok
  • ·     virágdobozok, virágkosarak
  • ·     cserepes virágok
  • ·     anyáknapi ajándékok és ajándékcsomagok
  • ·     szárazvirágcsokrok

 

ANYÁKNAPI VÁGOTT VIRÁG CSOKROK

Anyák Napja május elején van. Csokraink közül ezért legnépszerűbbek a tavaszi virágcsokrok. Ilyenkor van szezonja a tulipánnak, boglárkának, fréziának. Ha hosszú volt a tél, nyílik még ilyenkor az orgona, ha viszont rövid, a bazsarózsa érhető el a hazai kertészetekben.

Csokrainkat mestervirágkötők tervezik, lelkes virágkötőink pedig gyors kezekkel kötik a szebbnél-szebb készítményeket. Mi sokat fordítunk a részletekre. A bokréták gyönyörű díszcsomagolást, köszöntő matricát kapnak. Mindegyikhez jár tartósítószer, melyet, ha a váza vizébe szór anyuka, csokrában még tovább gyönyörködhet majd.   

A leggyakrabban rendelt anyáknapi virágok:

  • ·     rózsa
  • ·     tulipán
  • ·     orchidea

Pár példa a leggyakrabban rendelt anyáknapi virágcsokrok közül:

 …, de itt nem zárul a lista! Ragadja meg az alkalmat, és válassza a fenti ötletek valamelyikét, vagy válasszon vegyes virágcsokraink közül. Nálunk nem tudja a választást elhibázni.

 

ANYÁKNAPI VIRÁGDOBOZOK

 

Virágdobozaink a csokrokhoz hasonlóan a tavasz gyönyörű, illatos virágaiból készülnek. Az elegáns keményfalú dobozokat tűzőhabbal béleljük, mely napokig nedvesen tartja a virág szárát. Elegáns ajándék, melyet anyukája biztosan nem kapott gyakran, hisz pár éve jöttek divatba.

2021 Anyák napi javaslataink:

 

Hagyományosan kedveltek ilyenkor a virágkosarak. Fonott kosárkát bélelünk ki, s ahogyan a virágdobozoknál, tűzőhabba dolgozzuk a virágokat. Az eredmény egy virágokkal teli, csodásan virító kosár. Ezek közül az egyértelmű kedvenc a Kedves kis virágkosár nevű termékünk.

 

CSEREPES VIRÁGOK ANYÁK NAPJÁRA

 

A legtöbb édesanya kedveli a szobanövényeket, kerti virágokat. A cserepes virágok nem csak szépek, de tartósak is. Sokukat miután elvirágzik, anyu/nagyi kiültetheti a kertbe, ahol még sokáig fog neki örömére virítani.

 

Leggazdagabban virágzó cserepese az évszaknak a pompás azálea. A fodros szirmú növény egy rhododendron féle, mely szereti a fényt és a hűvöset. Cserépben, dézsában a teraszon is nevelhető, de a kertben -10fokot is kibírnak. Íme két csábító termékünk:

 

Anyák napi azálea ajándékcsomag

Édesanyák örök kedvence az orchidea. Virágainkat szép kaspóba ültetve kínáljuk. Ha igazán különleges típust szeretne ajándékozni, válassza Bókoló orchidea beültetésünket!

 

Begónia: Ha a kert árnyékos, ha édesanyja bámulatos balkonra, kerti útra vágyik, ajándékozzon begóniát. A Legédesebb anyukának ajándékcsomag tavaly anyáknapunk bestsellere volt.

 

A magyar kertek virágzó növényeinek vitathatatlan királynője a hortenzia. Hatalmas virágzó fejei elbűvölően színesek és pompázatosak. Teraszon is szépen virít, kertbe is kiültethető növény. Mi dekoratív kerámia kaspóba ültetjük, s ajándékcsomagokban áruljuk. Íme két javaslatunk:

ANYÁKNAPI AJÁNDÉKCSOMAGOK ÉS AJÁNDÉKOK

 

Kollekciónk talán legegyedibb darabjai anyáknapi ajándékcsomagjaink. Legtöbb anyuka, nagymama szereti a növényeket, szeret velük a kertben vagy a balkonon foglalatoskodni. Csuda elegáns ajándék szetteket állítottunk számukra össze! Elegáns mini kerti szerszámok mellé kertészkesztyűt, arany locsolókannát, édes madáretetőt, s persze egy szemgyönyörködtető cserepes virágot csomagolunk. Akik illattal szeretnék mamát elkápráztatni, azoknak a virág mellé finom szappant, fürdőgolyót teszünk. Vessen rájuk egy pillantást:  

Szuper elegáns kertészcsomag anyák napjára arany kiegészítőkkel

SZÁRAZVIRÁGCSOKROK

Szárazvirágot ajándékozni manapság extravagáns választás. A szárazvirágdíszek 30-40 éve élték fénykorukat, most újra divatba jönnek. Nosztalgikus, tartós ajándék lehet ezért egy mai formában szépen megkomponált szárazvirág csokor. Ráadásul évekig megőrzi szépségét s juttatja majd eszébe szerettének ezt a csodás napot.

Anyák napi virágdoboz szárazvirággal

MIKOR ADJAM LE RENDELÉSEM VALENTIN NAPRA?

A virág az anyák napját megelőző 2 hétben lesz a legdrágább, ezért Önnek is azt javasoljuk, adja le rendelését minél hamarabb. A visszaigazolt virágrendelés árában később már biztosan nem történhet változás.

Anyáknapjára több száz virágrendelést veszünk fel. Számos Fleurt virágfutár megállás nélkül kézbesíti a csokrot s ajándékot Budapest utcáin. Szállítási kapacitásuk véges, ezért az időintervallumokat ahogy telnek meg, szakaszosan zároljuk. Ha Önnek fontos, hogy melyik nap s napszakban kerül átadásra ajándéka, rendeljen minél előbb, amikor még több a szabad idősáv.