Alkalom

Fehér rózsafészek rózsacsokor
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Tündöklően fehér rózsa macifűvel körbeölelve. A rózsa a legnépszerűbb virág, nem véletlenül: egyszerre lehet bájos és elegáns, szenvedélyes és ártatlan, ahogy ebben a csokorban is. A habzó virágok a tisztaság és báj megtestesítői, melyeket lágy esésű, selymes zöld macifű szálak vesznek körbe, így téve teljessé a kedves kompozíciót. Finom, mégis izgalmas virágcsokor, mely garantáltan leveszi lábáról ajándékozottját! Virágrendelés online Budapesten a legjobbtól - csakis a Fleurt Virággal! (menyasszonyi csokor rendelésnél kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon.)
8 900 Ft
Alkony
0 1 2 3 4 5 vélemény 
<p>Kerek csokor az ősz meleg színeiben, a virágok az őszi erdő szépséges árnyalatait idézik. Varázsolja el választottját ezzel varázslatos őszi hangulattal! Virágcsokor a mestervirágkötőktől.</p>
24 000 Ft
Szívhang vegyes virágcsokor
0 1 2 3 4 4 vélemény 
<p>Kálából és rózsákból kreált fantasztikus elegancia. A virágok és változatos színeik gyönyörűen rímelnek egymásra ebben a szokatlanul izgalmas körcsokorban. Virágrendeléshez mindig válassza a Fleurt virág kiváló szolgáltatását!</p>
25 900 Ft
Angyalka csokor kisfiúnak
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ajándékozzon maradandót kisbaba születésre: mikor a szép csokor elhervad, a bájos kézműves kerámia angyalka örök emlék marad! Egy baba jöttét nem is köszönthetnénk méltóbban, mint friss virágokkal és ajándékkal.  Fleurt virágküldés - minőségi  virágkötészet.
12 800 Ft
Kis nyuszipajtás
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Csodás ajándék ez a 15cm magas, hófehér porcelán nyuszi. Válassza saját asztalára, vagy lepjen meg vele valakit húsvétra! (Megtalálja a családtagokat is kínálatunkban ;) ) Az ár egy nyuszira vonatkozik.
3 600 Ft
Húsvéti tojáskereső
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Vegyen Ön is részt a húsvéti tojáskeresésben, s válasszon ezekből az aranyos nyuszikból! Az ár egy nyuszira vonatkozik. Varázsolja ünnepivé otthonát húsvétkor is, vagy küldje ajándékba! Ha virágrendelés, akkor csakis a Fleurt virág
3 900 Ft
Egyetlenem virágcsokor
0 1 2 3 4 4 vélemény 
Fehér rózsatenger és egy vörös rózsa szenvedélyes találkozása. Vallomás szavak nélkül, melyet akár most azonnal megrendelhet virágfutárunk pedig házhoz szállítja a meglepetést! Fleurt virágküldés - egy gáláns szolgáltatás
16 900 Ft
Flamingó virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Zöld flamingó virágok bújnak meg a dús zöldek között. Modern, hosszúkás virágcsokor, mely ballagási csokornak is remek választás. Jelenleg csak piros és pink színben elérhető. Fleurt virágküldő szolgálat, a legjobb a Budapesten!
5 400 Ft
Narancs szenvedély kálacsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Kerek csokor narancsosan izzó mangó kálákból. Menyasszonyaink egyik legkedvesebb választottja. Elegáns, könnyed és igazán szeretetreméltó kedves csokor, nemcsak esküvőkre! Tegyen próbára minket és mi bebizonyítjuk, hogy - akárcsak az érzelmek, mint amit ez a csokor is közvetít- mi is páratlanok vagyunk. Fleurt Virág, a virágszínvonal. 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes. (menyasszonyi csokor rendelésnél kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon.)
18 900 Ft
A szerelem rabjai
0 1 2 3 4 4 vélemény 
Zárj a szívedbe, dobd el a kulcsot! - Garantáltan utat nyit szerelmének 7 szálas rózsacsokrunk, melyre ékszer minőségi kis arany lakatot tűzünk, két kulccsal. A hatalmas égő rózsafejeket arany levelek veszik körül, fokozva az exkluzivitást.
15 400 Ft
Boldogító igen menyasszonyi csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Hortenzia és ornitogallum ellenállhatatlanul kedves elegye. Minden menyasszony igazi éke ez a csokor, mely nem elnyomja, hanem saját bájával mintegy kiemeli viselője szépségét. Sallangoktól és allűröktől mentes gyönyörűség, mely nem hivalkodó, bája mégis ellenállhatatlan. Hívjon mindet vagy rendelje meg online, nem fog csalódni kiváló virágküldő szolgáltatásunkban! 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes. (menyasszonyi csokor rendelésnél kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon.)
24 500 Ft
Nyuszi ül a fűben
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Hófehér és ezüst színben kapható nálunk ez a csodás porcelán nyuszi. Küldje ajándékba, vagy vidítsa fel vele otthonát!  
4 500 Ft
Tűznarancs virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Izgalmas egzotikum narancs izzásban: kálával és arany levelekkel . Különleges virágok egy rendkívül izgalmas csokorban: ha szakítani akar a hagyományokkal és valami egészen újra vágyik, amivel meglepheti választottját. Rendelje meg online és virágfutárunk szállítja is a szépséget!
35 000 Ft
Boldog anyáknapját kékben
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Egy mesteri művirág koszorú kerámia szívecskével, egy óriási díszdobozban minden anyukát könnyekre fakaszt. Ez a csodás ajándék ráadásul nem hervad el soha.
24 500 Ft
Ámor nyila
0 1 2 3 4 4 vélemény 
<p>Hosszanti formájával, meghökkentő színeivel és virágválasztásával lesz dekadens ez a csokor. Elegancia egy kis csavarral, hogy még jobban tükrözze egyéniségét. Lepje meg választottját ezzel a kedves kis szépséggel! Ha virágküldés Budapesten, akkor csakis a Fleurt virággal!</p>
29 500 Ft
Bella virágcsokor
0 1 2 3 4 6 vélemény 
Ha valami igazán egyedivel szeretne kirukkolni, azt ez a csokor tudja! Zöld és sárga színek ombre egyvelege arany levelekkel díszítve - ez az igazi WOW! Extravagáns elegancia a Fleurt mestervirágkötőitől.
45 000 Ft
Zöld erdőben jártam
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Tegye még szebbé az ünnepi asztalt! Zöldfülű porcelán nyuszink minden asztalnak éke lehet. (az ár 1 db díszre vonatkozik) Húsvéti FLEURT virágküldő szolgálat - a legjobb Budapesten!
4 900 Ft
Mozart kálacsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A narancsosan örvénylő kálacsokor, melyet hajlított typha levelek öveznek. A narancs kála gyönyörű és tartós virág, nem kell attól tartania, hogy hamar elhervad. A hajlított vékony levelek különlegessé és kicsit játékossá teszik a csokrot, melyet dús levélgallér keretez. Reményt sugárzó, vidámságot hozó meseszép csokor. Minden korosztálynak, bármilyen stílushoz tökéletes választás. Rendeljen online és már szállítjuk is a szépséget! Virágküldés Önnek, Budapest legszebb virágüzletéből. (menyasszonyi csokor rendelésnél kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon.) 
24 500 Ft
Vörös és Fekete virágcsokor
0 1 2 3 4 6 vélemény 
Vörös rózsák és bordó kálák szenvedélyes találkozása. Vallomás szavak nélkül, melyet akár most azonnal megrendelhet virágfutárunk pedig házhoz szállítja a szenvedélyt! A terméket előrendeléssel tudjuk elkészíteni, rendelés előtt érdeklődjön e-mailben vagy telefonon. Csak nálunk, 30.000ft feletti csokor rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.
55 500 Ft
Titkok kertje virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Vibráló, élénk pasztellszínek jellemzik ezt a kerek, vidám, rendkívül gazdag csokrot, melyben a virágok szépsége játsza a főszerepet. Csodálatos virágtenger végtelen érzelmekkel. Válassza a FLEURT kiváló virágfutárát!
45 000 Ft
Boldog anyáknapját pinkben
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Egy mesteri művirág koszorú pink színvilágban, kerámia szívecskével, egy óriási díszdobozban minden anyukát könnyekre fakaszt. Ez a csodás ajándék ráadásul nem hervad el soha.
24 500 Ft
Alkonyat rózsacsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Égő rózsák fantasztikus körcsokorba kötve. A nyári naplemente izzó sugarainak hangulatát adja vissza ez a szépséges virágcsokor, mely pusztán sötét narancs rózsák tömött erdejét vonultatja fel de azt drámai hatással. Virágrendelés Budapesten a legjobbtól - Fleurt virág. 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.</p>
29 900 Ft
Nyuszis ékszertartó
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Tündéri kis ajándék bármely hölgynek: tojás alakú fehér porcelán ékszertartó arany nyuszival ékesített fedéllel.(Az ár egy darabra vonatkozik.)
5 900 Ft
Törley Chardonnay Nyerspezsgő
0 1 2 3 4 5 vélemény 
Az elegáns világoszöld pezsgőszín és a folyamatosan felszálló apró buborékok már az első pillanatban elvarázsolják az ínyenc pezsgőfogyasztókat. Illata csak tovább fokozza a kíváncsiságát annak, ki értően közelít e pezsgő visszafogott, de gazdagon élesztős és érlelt aromáihoz. Szájban finoman olvadnak szét az apró gyöngyök, melyek egy krémes textúrába vannak ágyazva. Élénk, friss és harmonikus savai lendületet és "ropogósságot" kölcsönöznek a pezsgőnek. A likőrözés elhagyása miatt a Törley Nyerspezsgő tisztán tárja a fogyasztók elé a teljesen száraz pezsgőkre jellemző légiességet. Ajándékküldés felsőfokon: Fleurt virág!
9 900 Ft