Alkalom

Ajándékot keres születésnapra, névnapra? Szerelmet vallana? Köszönetet szeretne valakinek mondani vagy talán évfordulóra ajándékozna? Csak kattintania kell.

Alkony
0 1 2 3 4 5 vélemény 
<p>Kerek csokor az ősz meleg színeiben, a virágok az őszi erdő szépséges árnyalatait idézik. Varázsolja el választottját ezzel varázslatos őszi hangulattal! Virágcsokor a mestervirágkötőktől.</p>
24 000 Ft
Angyalka csokor kisfiúnak
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ajándékozzon maradandót kisbaba születésre: mikor a szép csokor elhervad, a bájos kézműves kerámia angyalka örök emlék marad! Egy baba jöttét nem is köszönthetnénk méltóbban, mint friss virágokkal és ajándékkal.  Fleurt virágküldés - minőségi  virágkötészet.
12 800 Ft
Anyáknapi virágkosár
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Lepje meg idén Édesanyukáját ezzel a csodálatos színében pompázó virágkosárral. A cserepes kompozíciónak köszönhetően Anyukája hosszú napokig csodálhatja a gyönyörű virágkompozíciót, s utána akár kertjébe is kiültetheti. A kosárban egy édes kis kerámia madárka is rejlik, mely örök emlék. Fleurt virágrendelés - ahol a virágkötő és a futár is a legjobb időt futja.
19 800 Ft
Kis nyuszipajtás
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Csodás ajándék ez a 15cm magas, hófehér porcelán nyuszi. Válassza saját asztalára, vagy lepjen meg vele valakit húsvétra! (Megtalálja a családtagokat is kínálatunkban ;) ) Az ár egy nyuszira vonatkozik.
3 600 Ft
Tulipán bódulat tulipáncsokor
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Szeretne kiválasztottja arcára mosolyt csalni? Rendelje meg most ezt a bámulatos tulipáncsokrot online virágküldő szolgálatunk segítségével és virágfutárunk már viszi is a meglepetést!  Amennyiben specifikus kérése volna a csokor színével kapcsolatban, kérjük, minimum 3 nappal a kiszállítási időpont előtt jelezze felénk, ellenkező esetben a rendelkezésünkre álló szín típust használjuk fel a csokor elkészítéséhez. Köszönjük!
14 900 Ft
Tulitojás húsvéti növénydekoráció
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Tekergő tulipánszálak díszlenek aranyozott lúdtojásokkal ebben a szépséges húsvéti tálban. A hófehér tulipánokat a tavasz friss virágai egészítik ki és teszik varázslatossá. Tegye Ön is feledhetetlenné a Húsvéti asztalt ezzel a gyönyörű tűzött kompozícióval!</p>
36 000 Ft
Mini virágbox
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Ez a legeslegcukibb apró ajándék valaha! Mini-pici arany dobozkában orchideafej pihen szegfű ágyon. Ha nőnapi figyelmességet keres, ezt a választást nem fogja megbánni.</p>
3 500 Ft
Flamingó virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Zöld flamingó virágok bújnak meg a dús zöldek között. Modern, hosszúkás virágcsokor, mely ballagási csokornak is remek választás. Jelenleg csak piros és pink színben elérhető. Fleurt virágküldő szolgálat, a legjobb a Budapesten!
5 400 Ft
Narancs szenvedély kálacsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Kerek csokor narancsosan izzó mangó kálákból. Menyasszonyaink egyik legkedvesebb választottja. Elegáns, könnyed és igazán szeretetreméltó kedves csokor, nemcsak esküvőkre! Tegyen próbára minket és mi bebizonyítjuk, hogy - akárcsak az érzelmek, mint amit ez a csokor is közvetít- mi is páratlanok vagyunk. Fleurt Virág, a virágszínvonal. 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes. (menyasszonyi csokor rendelésnél kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon.)
18 900 Ft
Édesanyám kertjébe
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Szépséges cserepes virágunk kaspóban, dísztasakban, fehér virágszívvel érkezik szerettéhez. A hortenzia ha elvirágzott, az ajándékozott kertjének lehet csodás virága.
13 600 Ft
A szerelem rabjai
0 1 2 3 4 4 vélemény 
Zárj a szívedbe, dobd el a kulcsot! - Garantáltan utat nyit szerelmének 7 szálas rózsacsokrunk, melyre ékszer minőségi kis arany lakatot tűzünk, két kulccsal. A hatalmas égő rózsafejeket arany levelek veszik körül, fokozva az exkluzivitást.
14 900 Ft
Swarovski tulipáncsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>30 szál csodás tulipán pompázik eredeti Swarovski kristályok csillogásában. A letisztult egyszerűség és a pazar luxus tökéletes találkozója. (minimum 3 napos előrendelés szükséges) Fleurt - minőségi virágküldés Budapesten! 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.</p>
35 900 Ft
Boldogító igen menyasszonyi csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Hortenzia és ornitogallum ellenállhatatlanul kedves elegye. Minden menyasszony igazi éke ez a csokor, mely nem elnyomja, hanem saját bájával mintegy kiemeli viselője szépségét. Sallangoktól és allűröktől mentes gyönyörűség, mely nem hivalkodó, bája mégis ellenállhatatlan. Hívjon mindet vagy rendelje meg online, nem fog csalódni kiváló virágküldő szolgáltatásunkban! 30.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes. (menyasszonyi csokor rendelésnél kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon.)
24 500 Ft
Nyuszi ül a fűben
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Hófehér és ezüst színben kapható nálunk ez a csodás porcelán nyuszi. Küldje ajándékba, vagy vidítsa fel vele otthonát!  
4 500 Ft
Karfiol ballagási csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ballagási virágcsokor egy kicsit másképp: karfiol és anthurium nem mindennapi találkozása! Kreativitás és öröm garantált! A csokor elkészítéséhez három napos előrendelés szükséges! FLEURT virágküldő szolgálat - a legjobb Budapesten!
9 900 Ft
Tűznarancs virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Izgalmas egzotikum narancs izzásban: kálával és arany levelekkel . Különleges virágok egy rendkívül izgalmas csokorban: ha szakítani akar a hagyományokkal és valami egészen újra vágyik, amivel meglepheti választottját. Rendelje meg online és virágfutárunk szállítja is a szépséget!
72 000 Ft
Málnahab Virágcsokor
0 1 2 3 4 23 vélemény 
Virág-álom a rózsaszín különböző árnyalataiból. Pasztellpink kompozíció, ellenállhatatlanul bájos! A rózsa örök kedvenc, igazi klasszikus, a nőiesség megtestesítője. A színek gyönyörűen mutatnak együtt, szépségük kiegészíti és kiemeli egymást. A csokor színharmóniája egyszerre fiatalos, kedves és végtelenül romantikus. Virágküldés Budapest legszebb virágüzletéből.
19 500 Ft
Ámor nyila
0 1 2 3 4 4 vélemény 
<p>Hosszanti formájával, meghökkentő színeivel és virágválasztásával lesz dekadens ez a csokor. Elegancia egy kis csavarral, hogy még jobban tükrözze egyéniségét. Lepje meg választottját ezzel a kedves kis szépséggel! Ha virágküldés Budapesten, akkor csakis a Fleurt virággal!</p>
29 500 Ft
Bella virágcsokor
0 1 2 3 4 6 vélemény 
Ha valami igazán egyedivel szeretne kirukkolni, azt ez a csokor tudja! Zöld és sárga színek ombre egyvelege arany levelekkel díszítve - ez az igazi WOW! Extravagáns elegancia a Fleurt mestervirágkötőitől.
45 000 Ft
Retek ballagási csokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ballagási virágcsokor egy kicsit másképp: pinkes retek és narancsos boglárka színkavalkádja! Kreativitás és öröm garantált! FLEURT virágküldő szolgálat - a legjobb Budapesten!
9 900 Ft
Mozart kálacsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A narancsosan örvénylő kálacsokor, melyet hajlított typha levelek öveznek. A narancs kála gyönyörű és tartós virág, nem kell attól tartania, hogy hamar elhervad. A hajlított vékony levelek különlegessé és kicsit játékossá teszik a csokrot, melyet dús levélgallér keretez. Reményt sugárzó, vidámságot hozó meseszép csokor. Minden korosztálynak, bármilyen stílushoz tökéletes választás. Rendeljen online és már szállítjuk is a szépséget! Virágküldés Önnek, Budapest legszebb virágüzletéből. (menyasszonyi csokor rendelésnél kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon.) 
24 500 Ft
Vörös és Fekete virágcsokor
0 1 2 3 4 6 vélemény 
Vörös rózsák és bordó kálák szenvedélyes találkozása. Vallomás szavak nélkül, melyet akár most azonnal megrendelhet virágfutárunk pedig házhoz szállítja a szenvedélyt! A terméket előrendeléssel tudjuk elkészíteni, rendelés előtt érdeklődjön e-mailben vagy telefonon. Csak nálunk, 30.000ft feletti csokor rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.
55 500 Ft
Titkok kertje virágcsokor
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Vibráló, élénk pasztellszínek jellemzik ezt a kerek, vidám, rendkívül gazdag csokrot, melyben a virágok szépsége játsza a főszerepet. Csodálatos virágtenger végtelen érzelmekkel. Válassza a FLEURT kiváló virágfutárát!
45 000 Ft
Haboskávé
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Lepje meg kolleganőit egy virágos haboskávéval, garantáltan értékelni fogják! A vicces kis kerámia váza a régi üveg kávéspoharak retró hangulatát hozza vissza. Szárazdíszekből mini csokrocskát kötöttünk bele, mely tartósságával és szépségével sokáig kellemes emlék marad. Kávézzanak együtt ;)</p>
2 900 Ft