Karácsonyi kopogtatók

Nálunk minden kopogtató egy kis világ! A FLEURT-nél szebbnél szebb adventi díszekkel, egyedi karácsonyi dekorációs ötletekkel várjuk. Szemezgessen kedvére!

Trabant karácsonyi ajtódísz
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>"Trabanttal szállni élvezet" - ha még emlékszik a régi slágerre. A retró autócskát most új formába öntöttük. A szépséges natúr díszítés közepén Trabant cipeli tetején fenyőfát. Készüljön Ön is az ünnepekre ajtaján a vicces hangulattal. A kopogtatóhoz egy másik Trabi is tartozik, mely egy adventi koszorún parkol. Nézze meg azt is, nem fogja tudni otthagyni! A kopogtató átmérője 25 cm.</p>
22 500 Ft
Jegesmaci adventi kopogtató
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A cukiság soha nem megy ki a divatból. Ez a jópofa jegesmaci natúr díszítésű ajtódíszre csüccsent, s biztosan mosolyt fakaszt minden ajtónyitáskor, minden vendégfogadáskor. Ha Önt is elbűvölte, válassza hozzá adventi koszorúnkat is, melyet 3 jegesmaci díszít 4 szépséges gyertyával. A kopogtató átmérője 30cm.
22 300 Ft
Karácsonyi cirkusz adventi kopogtató
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Egy igazán meghökkentő karácsonyi kopogtató: kézi készítésű elefántos üveg karácsonyfadísz van a közepén a natúr díszítésű ajtódísznek. A kék-piros díszítés egyszerre klasszikus és mégis fantasztikusan modern. S ha szeretné, évekig díszítheti otthonát. Válassza hozzá elefántos adventi koszorúnkat, mely a cirkuszi kollekció része. A kopogtató átmerője 25cm.</p>
22 800 Ft
Szarvas adventi kopogtató
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A naturális, pasztell díszek kedvelőinek ajánljuk ezt a szép kopogtatót. Visszafogott színeivel, igényes díszítésével s a közepén díszlő kerámia szarvasfejjel igazán méltó dísze lehet bármely ajtónak. A kopogtatóhoz adventi koszorú is tartozik, modern szürke gyertyákkal. A kopogtató átmérője 25 cm.
18 900 Ft
Rókafogó adventi kopogtató
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Modern formát kapott ez a klasszikus karácsonyi dísz. Natúr termésekből készített kopogtatónkat arany levél s arany róka ékesíti. A kopogtatóhoz adventi koszorút is készítettünk, könnyen böngészve megtalálja.
24 800 Ft
Púdervarázs Karácsonyi Kopogtató
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Halványrózsaszín üveggömböcskék és téli termések teszik ellenállhatatlanná ezt bájos kopogtatót. Kedves, finom és nőies, minden bejárati ajtó méltó éke lehet! Válassza karácsonykor is a FLEURT ajándékfutárát! Kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon. Köszönjük szépen.
17 800 Ft
Havasszépe karácsonyi ajtódísz
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Szikrázó fehér színvilágú karácsonyi kopogtató, melyen kis tobozkák és termések gondoskodnak a karácsonyi hangulatról. Karácsonykor is válassza a Fleurt Virágot! FIGYELEM! Az ár csak az ajtódíszre vonatkozik, a képen látható koszorú külön termék. Az ajtódíszhez tartozó koszorút keresse az Adventi koszorúk menüpont alatt. Kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon. Köszönjük szépen.
19 800 Ft
Üde adventi kopogtató
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>A natúr termésdíszek kedvelőinek akartunk kedveskedni ezzel a gyönyörű üde designnal. A koszorú zöld virágai valódi, tartósított hortenziafejekből készültek, s szépen harmonizálnak a barna tobozokkal. A kopogtató nem lenne teljes, ha nem tartozna hozzá adventi koszorú is, ugyanezen díszítéssel. Az ajtódísz átmérője: 25 cm.</p>
19 900 Ft
Üvegtigris kopogtató
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Koronás üvegtigris dísz uralja ezt az egyszerre megbotránkoztató s mégis lenyűgöző kopogtatót. A pasztellpink díszítés natúr alapon egyik kedvenc dekorációink. Ne féljen Ön se tőle, válassza az Üvegtigrist ajtajára! Ne feledje megnézni az egész családot: Üvegtigris adventi koszorú és asztaldíszünk is van hozzá. A kopogtató mérete 25 cm.
31 200 Ft