Karácsonyi kopogtatók

Nálunk minden kopogtató egy kis világ! A FLEURT-nél szebbnél szebb adventi díszekkel, egyedi karácsonyi dekorációs ötletekkel várjuk. Szemezgessen kedvére!

Trabant karácsonyi ajtódísz
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>"Trabanttal szállni élvezet" - ha még emlékszik a régi slágerre. A retró autócskát most új formába öntöttük. A szépséges natúr díszítés közepén Trabant cipeli tetején fenyőfát. Készüljön Ön is az ünnepekre ajtaján a vicces hangulattal. A kopogtatóhoz egy másik Trabi is tartozik, mely egy adventi koszorún parkol. Nézze meg azt is, nem fogja tudni otthagyni! A kopogtató átmérője 25 cm.</p>
22 500 Ft
Jegesmaci adventi kopogtató
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A cukiság soha nem megy ki a divatból. Ez a jópofa jegesmaci natúr díszítésű ajtódíszre csüccsent, s biztosan mosolyt fakaszt minden ajtónyitáskor, minden vendégfogadáskor. Ha Önt is elbűvölte, válassza hozzá adventi koszorúnkat is, melyet 3 jegesmaci díszít 4 szépséges gyertyával. A kopogtató átmérője 30cm.
2 300 Ft
Üde adventi kopogtató
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A natúr termésdíszek kedvelőinek akartunk kedveskedni ezzel a gyönyörű üde designnal. A koszorú zöld virágai valódi, tartósított hortenziafejekből készültek, s szépen harmonizálnak a barna tobozokkal. A kopogtató nem lenne teljes, ha nem tartozna hozzá adventi koszorú is, ugyanezen díszítéssel. Az ajtódísz átmérője: 25 cm.
14 900 Ft