Karácsonyi ajándék

Kukkantson be virtuális karácsonyi kirakatunkba és engedjen a varázslatnak! A FLEURT álomvilágába ingyenes a belépés, töltse meg jól kosarát!

Mini Diótörő csomag
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Pici fenyőfát, kis Diótörőt, szaloncukrot, míves mézeskalácsot rejt a gusztusosan díszített kis aranydoboz. Lepjen meg vele valakit, s garantált lesz a siker!
7 800 Ft
Kicsi ólomkatonám
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Apró, csajos figyelmesség tündéri aranydobozban. A doboz tartalma Diótörő egy kis katonája, egy ananászos kerámia ékszertartó és egy pihe-puha kulcstartó. A dobozka átmérője 16 cm.
9 900 Ft
Szalon szarvas dobozka
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Decens, ízléses, akár céges ajándékként is egyedi ez a luxus arany dobozka. Az ajándékok között talál egy szépséges üveg arany mécsestartót, egy kerámia szarvas mellvédet, kis arany fácskákat és pár minőségi szaloncukrot.
12 500 Ft
Orchideás kis diótörő doboz
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Apró figyelmességeknek minden hölgy örül. Ez a kedves kis doboz magában foglalja a virágot s az ajándékot is: egy cserép mini cserepes orchideát tart kezében Diótörő katonája. A kis díszt illatos szappanrózsák s egy natúr Manna szappan kíséri. A dobozka átmérője 15 cm.
12 800 Ft
Karácsonyi óriás makk
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Csodálatos faragott fa makk, levehető kupakkal, mely bonboniéként, ékszertartóként, lakásdíszként sem mindennapi darab. Szaloncukorral díszcsomagoljuk. Ha az ezüst színben jobban tetszene, nálunk az is szerepel a választékban! A makk mérete 14*21 cm
13 900 Ft
Egerentyű karácsonyi doboz
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Karácsonyi ajándék cukiság hölgyeknek. Elegáns arany dobozban szépséges ajándéktárgyak bújnak meg: egy apró fehér egérke, egy kis pálinkás üveg, egy szál 24 karátos arany rózsaszál, egy arany könyvjelző és ami nálunk elmaradhatatlan : egy fej igazi örök rózsa.
14 800 Ft
Kis karácsonyi tv dekoráció
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Aranyos kis retró TV dekoráció, melyben egy téli jelent varázsolja el a nézőt. A kis TV tetején fény világít, mely elemmel működik.
17 500 Ft
Kézműves kerámia angyalka
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Három bájos kis kerámia angyalka dobozban, masnival átkötve. Kiváló kézműves, magyar termék.  (Egy angyalka mérete kb. 5 x 6 cm) Az alábbi színekben választható: kék, rózsaszín, fehér, vörös, zöld. Kérjük, hogy minimum egy héttel a kiszállítási időpont előtt adja le rendelését vagy érdeklődjön telefonon. Köszönjük szépen. Fleurt ajándékküldés - az apró figyelmességtől a grandiózus meglepetésig.
5 900 Ft