Bor, pezsgő, pálinka

Válogasson kitűnő vörös-, vagy fehérborainkból, rosé borainkból, pálinka különlegességeinkből. Pezsgő kínálatunkat minden pénztárcára gondolva alakítottuk ki.

Bollinger Special Cuveé
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A Bollinger Special Cuvée Brut a Bollinger-ház stílusának legtisztább kifejezője: erő és finesse, egyensúly és mélység ötvözete. 60% pinot noir, 25% chardonnay és 15% pinot meunieur házasítása, halvány arany színű, barackos-almás illatú, friss, gyümölcsös és gazdag pezsgő. Méltán a világ leghíresebb 007-es ügynökének kedvence. Küldjön ajándékot a Fleurt virággal! 50.000ft feletti rendelés esetén Budapesten a kiszállítás ingyenes.
46 000 Ft
Chateau Megyer Tokaji Aszú
0 1 2 3 4 2 vélemény 
Kiváló minőségű, 4 puttonyos tokaji borkülönlegesség. Válasszon hozzá szépséges virágcsokraink közül és szerezzen határtalan örömet! Ha ajándékküldés, akkor Fleurt virág!
9 800 Ft
Francois President pezsgő
0 1 2 3 4 1 vélemény 
<p>Világos arany, elegáns pezsgőszín, mely intenzív gyöngyözéssel párosul. Illata sokrétű, benne a nagy minőségű pezsgőkre jellemző kekszességgel. Gazdag zamatokkal, finom szénsavtartalommal és üde savtartalommal bíró, különlegesen száraz pezsgő.</p>
13 500 Ft
Laurent Perrier száraz pezsgő
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Halvány arany szín, finom hosszantartó pezsgéssel. A friss és finom illatok egy összetett pezsgőt vetítenek előre kiegészülve citrusos és fehérhúsú gyümölcsökkel. Rendeljen online és a Fleurt Virág ajándékfutára már viszi is a meglepetést!
39 600 Ft
Nyakas Budai Chardonnay
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A Budai Chardonnay egy kiváló, karakteres bor, illata fiatal korában a zöld almára, később az illatos rétre emlékeztet, zamatában a finom savak és telt gyümölcsízek dominálnak. Halpástétomhoz esetleg egy könnyű fehér húsos ételhez vagy akár önmagában is kiváló választás. Expressz ajándékküldés a Fleurt Virággal! Válasszon hozzá egy kedves csokrot és virágfutárunk házhoz szállítja a meglepetést!
3 400 Ft
Törley Chardonnay Nyerspezsgő
0 1 2 3 4 5 vélemény 
Az elegáns világoszöld pezsgőszín és a folyamatosan felszálló apró buborékok már az első pillanatban elvarázsolják az ínyenc pezsgőfogyasztókat. Illata csak tovább fokozza a kíváncsiságát annak, ki értően közelít e pezsgő visszafogott, de gazdagon élesztős és érlelt aromáihoz. Szájban finoman olvadnak szét az apró gyöngyök, melyek egy krémes textúrába vannak ágyazva. Élénk, friss és harmonikus savai lendületet és "ropogósságot" kölcsönöznek a pezsgőnek. A likőrözés elhagyása miatt a Törley Nyerspezsgő tisztán tárja a fogyasztók elé a teljesen száraz pezsgőkre jellemző légiességet. Ajándékküldés felsőfokon: Fleurt virág!
11 900 Ft
Vylyan Mountenouvo Cuveé
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A házasítást meghatározó cabernet franc, syrah és merlot alkotta szép összhang érett gyümölcsös, fűszeres világban teljesedik ki. Karaktere koncentrált, telt, ízgazdag, arany középutat húz a fajsúlyos-nehéz és a lendületes-gyümölcsös világ között. Ételek gazdag kínálatával párosítható, hiszen nagyon sokrétű ő maga is. Válassza a Fleurt Virág ajándékküldő szolgáltatását és mi már küldjük is a meglepetést!
8 400 Ft
Egy üveg Jägermeister
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Egy üveg ajándékba küldött Jägermeisterrel nehéz mellélőni, sokak kedvence. Válassza Ön is bátran küldeményéhez!</p>
13 300 Ft
Hungária mini pezsgő
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p><span style="font-size:11pt;line-height:107%;font-family:Calibri, sans-serif;">A különlegesen száraz Hungaria Extra Dry kerek savaival, telt, diós illatával és éjszakai fényeket idéző színével elmossa a gondokat. Engedjék, hogy hosszan tartó zöld gyümölcsössége és lágy vajassága felfedje az mesékben rejlő lehetőségeket!<br /></span></p> <p><span style="font-size:11pt;line-height:107%;font-family:Calibri, sans-serif;">Hungaria Extra Dry 0,2l</span></p> <p class="MsoNormal"></p> <p></p>
1 800 Ft
Panyolai Mini Pálinkák
0 1 2 3 4 1 vélemény 
A rendkívüli odafigyeléssel készülő, magas minőségű gyümölcs párlatban, tökéletes összhangban egyesül a gyümölcsök zamata és a frissesség ereje. Ínyenceknek ajánljuk. 5cl 38%
2 400 Ft
Sauska Cuvée 13
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Mélyvörös szín, málnás, szedres, érett szilvás illat, közepes test sok-sok gyümölccsel, hosszú korttyal. 13,5% 0,75 l
8 300 Ft
Sauska - Tokaji Sárgamuskotály
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Vidám és energikus sárgamuskotály, igazi karakter, egy jó száraz fehérbor. Feszes és kristálytiszta, vanília, mangó és levendula illattal. Ízében a muskotály mellett frissen kettévágott zöldcitrom jön még, néha kis sárgabarack is, vagy csak beleképzeljük?</p>
7 100 Ft

Alkohol tartalmú italainkat szívesen ajánljuk a meglepetés részeként. A pezsgő talán az egyik legnépszerűbb ünnepi ital, amit nem csupán ünnepi, vagy vendégváró alkalmakkor fogyaszthatunk. Válogathatnak kitűnő vörös-, vagy fehérborainkból, rosé borainkból, pálinka különlegességeinkből. Fiatalok kedvelt itala a Jagermeister. Gratulációnk kifejezéseként, valamely jeles alkalom -születésnap, névnap, kisbaba érkezése, előléptetés, stb.- odaillő kiegészítőjeként válasszunk bátran egy csokor virág, vagy egy doboz csokoládé mellé egy üveg italt!