Ajándék férfiaknak

Férfias ajándékokat igazi unikumokat kínálunk ezen az oldalon. Design termékeink egyszerre elegánsak, ízlésesek, praktikusak, néha még viccesek is.

A nagy fogás
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A hal ihlette ezt az elegáns és kreatív ajándék csomagot, melyet uraknak hölgyeknek egyaránt jó szívvel ajánlunk. A csomag 3 tárgyból áll: tartalmaz egy nagy méretű 3D dísztárgyat. A lapra csomagolt MDF lapok egy könnyen összeállítható halat rejtenek. A kreatívoknak sem szerszámra, sem ragasztóra nem lesz szükségük, a környezetbarát termékcsomag mindent magában foglal. A hal állítható térbe, vagy felszerelhető falra is. Ugyanígy a kék kerámia hal. A 3 színben megegyező kerámia mécsestartó pedig fokozza az ajándék különlegességét. Igazi nagy fogás!
24 500 Ft
Arany aligátorok
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Falra, polcra, asztalra, mosolyt csalnak az arcra ezek fémből készült kedves kis arany aligátorok. Az arany kaspóban díszlő tartósított zöld hortenziával igazán exkluzív és modern ajándék bárki részére, aki szereti a divatos enteriőrt.
14 800 Ft
Bogaras csomag
0 1 2 3 4 1 vélemény 
Markánsan férfias elegancia jellemzi bogaras csomagunkat: egy üveg minőségi Bock vörösbor mellé az elegáns fekete tasakba egy fa dobozos olasz ínyenc különlegességet és bogarakat csomagoltunk. Praktikum, design, különlegesség mind egyben vesz részt ebben az ajándékcsomagban. Nincs férfi, aki ne találna benne valami nekivalót.
19 800 Ft
Borban az igazság
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Sauska ínycsiklandó borai bár önmagukban is fantasztikusak, mi ezt hozzáillő minőségi ajándékokkal fejeltük meg: egy gyönyörű kerámia-paprika dugóhúzóval és egy arany fogantyús "Just Slate" pala tálcával. Ilyet még biztosan nem ajándékoztak férfi ismerősének! Ha egyedi, exkluzív ajándéktárgyat keres, nálunk jó helyen böngész.
29 500 Ft
Bormámor ajándékcsomag
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Maga a tökéletes letisztultság ez az ajándékcsomag. Magyar bor Vylyantól, csokoládé Olaszországból, design dugóhúzó Angliából - nem lehet vele mellényúlni. Visszafogott elegancia, tökéletes csomagolás - hogy az Ön ajándékára biztosan emlékezzenek.
21 500 Ft
Ex Voto ajándékcsomag
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ex Voto - mely annyit jelent: hálámnak jeléül. Pazarul összeállított, egyik leggazdagabb csomagunk ez az aranyban és feketében tündöklő ajándékhalmaz. A csomag tartalma: 2 arannyal díszített üveg gyertyatartó gyertyával, egy Ex Voto üvegbúra dísz, egy szál 24 karátos arany rózsaszál, egy tükrös szív és 2 nagy méretű arany gyertya. Talán meggyógyítottak valakit, ki az Ön szívéhez közel áll? Fejezze ki háláját ezzel a gáláns ajándékcsomaggal!
68 000 Ft
Férfias játékok
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Arany, kék és fekete - férfias hangulat. Öltönyös állatfigurák, pazar mécsestartók - minden férfi asztalán jól mutatnak ezek a modern hangulatú dísztárgyak. Ne féljen valami különlegessel előrukkolni! A FLEURT-tel nem tud hibázni.
29 800 Ft
Grand Prix ajándékcsomag
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Az egyik legkedveltebb férfi ajándékcsomagunk. A Grand Prix csomag igazi ínyenc és különleges ajándékok lelőhelye. Benne van egy 36 darabos hatalmas Dolce Presente csokoládé elegáns fadobozban, melyhez egy üveg 6 puttonyos Tokaji aszú is párosul. A csomag a benne lévő gyűjtőknek is szóló Grand Prix versenyautó modellről kapta a nevét. A bőséget és wow-hatást tovább fokoztuk a egy dizájnos kerámiapersellyel és egy szép üveg iránytű levélnehezékkel is. Melyik férfit ne venne le a lábáról ez a páratlan ajándékhalmaz, melyhez hasonlót csak itt, a Fleurt-ben talál?!
48 000 Ft
Hálám jeléül
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Hálámnak jeléül, másképp Ex Voto. A fekete arany eleganciája felülmúlhatatlan. A csodásan prezentált doboz egy 24 karátos arany rózsaszálat, egy tükrös szívet és két kis fekete malacfigurát rejt. Fejezze ki Ön is háláját valakinek ezzel a gáláns ajándékcsomaggal!
19 900 Ft
Harmónia ajándékcsomag
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Fa, kavics, moha, zöld növény, gyertyafény és illatok. Segítsen valakinek harmóniát teremteni maga köré! Otthonba vagy irodába - ez a kellemes ajándék összeállítás nyugalmat és békét teremt.
39 000 Ft
Irodai Zen
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ebbe a csomagba olyan ajándéktárgyakat válogattunk, mellyel a munkaasztalt szeretnénk zen-szerű hangulattal elárasztani. Fő eleme egy dekoratív fatál, melyben mini gereblyével rendezheti a homokot, miközben egy Serax üzenőtáblára rögzítheti gondolatait. A kis kerámia kaspó szárazdíszeket tartalmaz. Lepjen meg vele valakit, akire ráférne a zen nyugalom. Ajándékküldés: Fleurt.
32 000 Ft
Rakéta csomag
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Retró hangulatban fogant ez a fantasztikus ajándékdoboz. Talán még Ön is emlékszik a klasszikus rakétára, melyet gyűjtőknek is jó szívvel ajánlunk. A Stühmer hihetetlenül elegáns csokoládé együttese 4 tábla ízletes csokoládét rejt. Mindehhez egy üveg Törley pezsgőt díszcsomagolunk, a Fleurtre jellemző kreativitással.
54 000 Ft
Vadászcsomag
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Vegyen egy üveg ízletes bort, hozzá egy doboz Stühmer marcipánt, s helyezze egy dizájnos fakorongra! Fokozza a hatást egy arany dugóhúzó bogárral, s máris célba talált! A vadász csomag gyönyörű tasakját még kis szarvakkal is díszítjük. Ez egy minden részletében hibátlan ajándék, nem lőhet vele mellé.
23 900 Ft
Arany elefánt lakásdísz
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Nagyító alatt nézve is minőségi minden részletében ennek a csodálatos lakásdísznek a kidolgozottsága. Az elefánt dísz fémből készült, mérete: sz: 27 cm, m: 17 cm.
35 000 Ft
Arany pandamaci
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Csodás kerámia pandamaci fehér és fényes arany mintával. Használható lakberendezési tárgyként, de ajándéknak is jó ötlet. Az álló panda mérete sz: 24 cm, m: 13 cm, míg az ülő maci nagysága sz: 17 cm, m: 17 cm.
14 900 Ft
Arany könyvjelző
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Kedves, figyelmes s nem utolsó sorban gyönyörű részlet a fém könyvjelző. Bármilyen ajándékot jól kiegészít, nincs, aki ne venné hasznát. A motívumok elképesztő részletezettséggel vannak kimunkálva: ginkgo biloba levél, juharfa levél és szitakötő közül válogathat.</p>
900 Ft
Arany légy
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ki látott már 15 cm széles és 14 cm magas legyet? Nálunk ilyet is talál! Akassza falra, helyezze polcra, a hatás nem marad el.
2 500 Ft
Arany orrszarvú bogár
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Orrszarvú bogarunk is mosolyt kell mindig látogatóink között. Helyezze Ön is szemetese mellé a falra, vagy hűtőjének ajtajára - garantáltan megnevettet minden vendéget.
5 600 Ft
Arany szarvasbogár
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Bogaraink közül talán a legnépszerűbb ez az arany szarvasbogár lakásdísz. Dekorálhatja lakásának falát, könyvespolcát, dohányzó asztalát. Nálunk a konyhai szeméttárolóból "másznak ki" :). A bogár mérete sz: 18 cm, m: 23 cm.
6 800 Ft
Arany szöcske
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Mekkora szöcskék!!! A rovarmotívumnak most hihetetlen divatja van a lakberendezésben. Ezek a szöcskék fémből készültek, és elképesztő népszerűségnek örvendenek nálunk - nem véletlenül. A dísztárgy mérete: sz: 8 cm, m: 24 cm.
4 500 Ft
Bogaras dugóhúzó
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Gyönyörű kidolgozású, csodás fém használati tárgy vagy exkluzív ajándék ez a dugóhúzó. A bogárforma különlegessége valóban pazar, csattanós ajándék.
6 500 Ft
Bogaras kulcstartó
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Szép kis apró fémtárgy, melyet exkluzív kivitele ajándékként is tökéletessé teszi. Válassza Ön is kiegészítőként csokorhoz, borhoz.
3 500 Ft
Bogaras sörnyitó
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A sör kedvelői ezt a szép sörnyitót is kedvelni fogják. A szarvasbogár-motívum króm kidolgozása egyszerűen csodálatos! Mindegy melyik színben választja: arany, ezüst vagy a szivárványos változatot - garantáltan nem fogunk csalódást okozni. Kitűnő ajándék, gyönyörű lakáskiegészítő.
6 500 Ft
Bogár csáppal
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Arany színeivel, meghökkentő dizájnjával nagy népszerűségnek örvend nálunk ez az arany szarvasbogár. Falidíszként, polcdíszként egyaránt dekoratív eleme lehet bármely enteriőrnek. Mérete: sz: 11 cm, m: 20 cm.
4 500 Ft

Férfias ajándékokat kínálunk ezen az oldalon, olyanokat, amilyet máshol biztosan nem talál. Design termékeink a legújabb divatot követik, praktikusak, néha még viccesek is. Férfi ajándékcsomagjaink izgalmas dísztárgyakkal, minőségi borokkal, csokoládékkal vannak megtöltve, s a Fleurt ajándékfutár gyönyörű díszcsomagolásban kézbesíti őket. Talál köztük kreatív ajándéktárgyat, illatpálcát, gyertyát, irodai és lakásdíszeket. Nagy népszerűségnek örvend retró játék kollekciónk, melyért gyűjtők is rajonganak.