Ajándék férfiaknak

Férfias ajándékokat igazi unikumokat kínálunk ezen az oldalon. Design termékeink egyszerre elegánsak, ízlésesek, praktikusak, néha még viccesek is.

Férfias játékok
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Arany, kék és fekete - férfias hangulat. Öltönyös állatfigurák, pazar mécsestartók - minden férfi asztalán jól mutatnak ezek a modern hangulatú dísztárgyak. Ne féljen valami különlegessel előrukkolni! A FLEURT-tel nem tud hibázni.
59 500 Ft
Hálám jeléül
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Hálámnak jeléül, másképp Ex Voto. A fekete arany eleganciája felülmúlhatatlan. A csodásan prezentált doboz egy 24 karátos arany rózsaszálat, egy fém szívet és két kis malacfigurát rejt. Fejezze ki Ön is háláját valakinek ezzel a gáláns ajándékcsomaggal!</p>
26 900 Ft
Harmónia ajándékcsomag
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Fa, kavics, moha, zöld növény, gyertyafény és illatok. Segítsen valakinek harmóniát teremteni maga köré! Otthonba vagy irodába - ez a kellemes ajándék összeállítás nyugalmat és békét teremt.
48 800 Ft
Rakéta ajándékcsomag
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Retró hangulatban fogant ez a fantasztikus ajándékdoboz. Talán még Ön is emlékszik a klasszikus rakétára, melyet gyűjtőknek is jó szívvel ajánlunk. A Stühmer hihetetlenül elegáns csokoládé együttese 4 tábla ízletes csokoládét rejt. Mindehhez egy üveg Törley pezsgőt díszcsomagolunk, a Fleurtre jellemző kreativitással.
67 500 Ft
Arany pandamaci
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Csodás kerámia pandamaci fehér és fényes arany mintával. Használható lakberendezési tárgyként, de ajándéknak is jó ötlet. Az álló panda mérete sz: 24 cm, m: 13 cm, míg az ülő maci nagysága sz: 17 cm, m: 17 cm.</p>
26 500 Ft
Arany könyvjelző
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Kedves, figyelmes s nem utolsó sorban gyönyörű részlet a fém könyvjelző. Bármilyen ajándékot jól kiegészít, nincs, aki ne venné hasznát. A motívumok elképesztő részletezettséggel vannak kimunkálva: ginkgo biloba levél, juharfa levél és szitakötő közül válogathat.</p>
1 100 Ft
Arany malacpersely
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Csodálatos fémes arany felülete van a szép formájú kerámiaperselyeknek, melyet 3 méretben árulunk: ….....Találó ajándék ballagásra is.
33 400 Ft
Csimpánz csillár
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Dzsungelhangulatot teremt a mennyezeti lámpazsinóron hintázó édes kis majom. A lámpadekoráció arany színű, a zsinór és a foglalat fekete. A lámpa villanykörte nélkül érkezik. Ha ezt is szeretne hozzá, kérjük jelezze; segítünk!
19 800 Ft
Húzódzkodó Godzilla
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A retró fa játékok kedvelőinek nem lesz ismeretlen ez a húzódzkodó gorilla. A gorilla mozog is, elfordul a rúdon - csodaszép, míves játék.
17 900 Ft
Kis krokodil
0 1 2 3 4 0 vélemény 
14 cm hosszú, kézben is elfér ez a jópofa dísztárgy. Helyezze polcra, ragassza a falra/csempére, a kis arany krokodil kedvelt részlete lesz az enteriőrnek.
3 500 Ft
Kismajom szalvétagyűrű
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Máris adja a témát a terített vendégasztalnál ez a mosolyfakasztó kis tárgy. Az arany majmok farkán szalvéta húzható át, így szalvétagyűrűként minden vendég élvezheti társaságát.
3 500 Ft

Férfias ajándékokat kínálunk ezen az oldalon, olyanokat, amilyet máshol biztosan nem talál. Design termékeink a legújabb divatot követik, praktikusak, néha még viccesek is. Férfi ajándékcsomagjaink izgalmas dísztárgyakkal, minőségi borokkal, csokoládékkal vannak megtöltve, s a Fleurt ajándékfutár gyönyörű díszcsomagolásban kézbesíti őket. Talál köztük kreatív ajándéktárgyat, illatpálcát, gyertyát, irodai és lakásdíszeket. Nagy népszerűségnek örvend retró játék kollekciónk, melyért gyűjtők is rajonganak.