Adventi koszorú

Nálunk minden adventi koszorú egy kis műalkotás. Kis világaink, exkluzív díszítőink modern és klasszikus enteriőrökbe is bevarázsolják az ünnep hangulatát.

Üvegtigris adventi koszorú
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Fenomenálisan modern a koszorú oldalán díszlő üveg karácsonyfa dísz: egy megkoronázott tigrisfej! A szépséges modern gyertyák s a pasztellpink díszítés a natúr alapú dekorációink egyik kedvelt gyöngyszeme. Egyszerre botránkoztat meg s bűvöl el. Legyen bátor, rendelje meg! Sőt! Ha megnézi a teljes kollekciót - a tigrises kopogtatót és a gyertyás asztaldíszt -, garantáltan bekattintja azokat is kosarába. A koszorú átmérője 35cm.
18 900 Ft
Karácsonyi cirkusz adventi koszorú
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Nálunk minden darab egyedi. Ilyen különlegességet biztosan nem talál máshol: kézi készítésű elefántos karácsonyfa díszek natúr díszítésű adventi koszorún. A kék piros díszítés egyszerre klasszikus és elképesztően modern. S ha szeretné, évekig díszítheti otthonát. Válassza hozzá elefántos kopogtatónkat, mely a cirkuszi kollekció része. A koszorú átmérője 35 cm.
19 800 Ft
Trombitás adventi koszorú
0 1 2 3 4 0 vélemény 
<p>Szürke-ezüst termés alapon csodaszép szürke gyertyák és karácsonyi trombiták - visszafogott, mégis pazarul modern. Egy tartós dísz, mely éveken át asztala kedvence lesz az ünnepek alatt. A koszorú átmérője: 25 cm.</p>
34 500 Ft
Trabant adventi koszorú
0 1 2 3 4 0 vélemény 
"Trabanttal szállni élvezet" - ha még emlékszik a régi slágerre. A retró autócskát most új formába öntöttük. A szépséges natúr díszítés közepén Trabant cipeli tetején a fenyőfát. Készüljön Ön is asztalán a vicces hangulattal. A koszorúhoz egy másik Trabi is tartozik, mely egy kopogtató közepén parkol. Nézze meg azt is, nem fogja tudni ott hagyni! A koszorú átmérője 35 cm.
18 500 Ft
Karácsonyi terepasztal
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Terepasztalhoz hasonlít leginkább ez karácsonyi kis világ. Egy kis falu elevenedik meg a koszorún, fácskákkal, kis házakkal, fenyőfát cipelő teherautóval. A díszbe még mini fénysort is rejtettünk. Lehetetlen nem beleszeretni! A koszorú átmérője kb.
42 000 Ft
Jegesmaci adventi koszorú
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Három édes jegesmaci vigyázza ezt a bájos, natúr díszítésű adventi koszorút. A koszorú átmérője kb. 30 cm. Ha Önt is elbűvölték a macik, válassza hozzá karácsonyi ajtódíszünket is, melyet ugyanebben a díszítésben álmodtunk meg.
17 800 Ft
Üde adventi koszorú
0 1 2 3 4 0 vélemény 
A klasszikus és modern stílus egyesítése mindig kihívás a virágkötőnek. Ez a gyönyörű koszorú bordó gyertyáival, természetességével tökéletesen ötvözi a két irányvonalat. A koszorú átmérője 35 cm. Ne feledje, ehhez a termékhez is tartozik karácsonyi pár. Üde kopogtatóját is kollekciónkban találja.
21 000 Ft
Képkeretes karácsonyi ajtódísz
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Ez egy igazán személyes ajándék lehet! Küldjön el számunkra 2 képet, amit mi kinyomtatunk s a keretekbe helyezünk. Ha nem lehetnek együtt szerettével, vagy egyszerűen meglepetést szeretne okozni valakinek, ezzel a személyes ajándékkal most biztosan nagy örömet okoz majd. A koszorú átmérője 30cm.
21 500 Ft
Szarvas adventi koszorú
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Modern s klasszikus enteriőrök lakói mind szívesen ünnepelnek ezzel a naturális, pasztell színű adventi koszorúval. Visszafogott színvilág, igényes díszítés, grafit szürke gyertyák s rajta kerámia szarvasfej a receptje ennek a designnak. Az adventi koszorúhoz természetesen ajtódísz is tartozik, ne feledje együtt rendelni. A koszorú átmérője 35cm.
24 000 Ft
Egértanya koszorú
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Rózsaszín álomszerű zöld thuja koszorún vidám egerek tanyáznak. Advent 4 vasárnapjára egy-egy szépséges gömb gyertya jut. A koszorú alapja 30cm.
32 000 Ft
Gyertyás jegesmedve tál
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Sokunk kedvence a jegesmedve. Puha finom fehér szőrükkel simogatnivalóak, kedvesek, viccesek. Mi egy egész családot tálra helyeztünk. Advent gyertyáit hófehér jéghegy gyertyákkal idéztük meg, s a kristályok, hópihék közé még elemes fénysort is rejtettünk. A tál átmérője 35cm.
37 800 Ft
Karácsonyi királyok
0 1 2 3 4 0 vélemény 
Hatalmas -50cm átmérőjű úsztatott fa tálra komponáltuk a királyokkal díszített Adventi dekorációt. Naturális színek, természetesség, erdei motívumok egészítik ki a kis figurákat és a csodás szürke gyertyákat. Gyújtsa meg Ön is Advent fényeit egy ilyen szépséges karácsonyi tálon!
42 000 Ft