Virágküldés - A virág minket összeköt

Virágküldés Budapest

Friss virágcsokor, virágküldő szolgálat

Friss virágcsokor küldés szeretteinek a Fleurt online virágküldő szolgálattal. Virág és ajándék rendelés házhozszállítással akár 2 órán belül!

Megbízható virágfutárunk csak Önre vár és azonnal szállítja a szép virágcsokrot.

Igényes virágcsokrok minden alkalomra: szülinapi virágok, virágdobozok, menyasszonyi csokor, rózsacsokor és névnapi virágok. Különleges virágkosár és szívhez szóló évfordulós ajándék kínálatunkban minden korosztály részére.

A hercegnő álma rózsaszín tavaszi virágdoboz
Rózsaszín tavaszi virágcsokor vespa motoron

Rendeljen 3 percben!

Siet, szalad, nincs ideje vagy nem szeret válogatni? Ez az oldal Önnek szól!

Érdekel

Május 2 - Anyák napja

 • Madame Pompadour Ajándékcsomag
  0 1 2 3 4 5 vélemény 
  Az exkluzív ajándékcsomag tartalma egy üveg elegáns Törley Nyers pezsgő, egy illatos fürdőgolyó és egy elegáns Phalaenopsis -magyarul pillekosbor vagy lepke orchidea- beültetés, mindez ízléses díszcsomagolásban. Egy szemet gyönyörködtető virágkompozíció, egy pohár finom ital, egy kényeztető fürdő: hasson választottja érzékeire! Ezt az ajándékcsomagot Budapest területén belül ingyen szállítjuk ki. Ajándékküldés - egy gáláns szolgáltatás.
  23 500 Ft
 • Elvarázsolt kert
  0 1 2 3 4 0 vélemény 
  Grandiózus hatása van ennek a hatalmas kosárnak, melyet mindig az évszak legszebb virágzó cserepes növényeiből állítunk össze. A gyönyörű kosár magában rejt egy doboz ínyenc prémium csokoládét, egy szál 24 karátos arany rózsaszálat és egy méhecske brosst. Valóban nem más ez a virágkompozíció, mint egy csodálatos elvarázsolt kert.
  48 800 Ft
 • VirágMuffin csokor
  0 1 2 3 4 10 vélemény 
  <p>Tündéri körcsokor, mely mindenkit garantáltan mosolyra fakaszt és jókedvre derít! Élénk, harmonikus színek és vidám bimbókavalkád jellemzi ezt a bájos csokrot, melyben a tavasz és nyár minden tündöklő virága megtalálható. Fleurt - virágrendelés felsőfokon</p>
  38 500 Ft
Saját virágfutárunk adja át csokrainkat
Kézzel készített csokrok a hét minden napján, expressz kiszállítással

Miért válasszon minket?

Virágkötészet Budapest
 • Nincs kapkodás, sorban állás, nincs záróra. Nálunk kényelmesen és nyugodtan intézheti rendelését otthonából, irodájából, a hét minden napján.
 • Több száz féle csokorból és hozzá illő ajándékból válogathat (csokoládé, ital, design tárgy), melyért hitelkártyával és PayPallal is fizethet. Csokrát frissen kötjük, az Ön rendelésére.
 • Nálunk nincs lehetetlen! A legkacifántosabb kéréseknek is rugalmasan teszünk eleget, virágkötőink kreativitásának csak Ön szabhat határt.
 • Egész Budapesten és 30 km-es vonzáskörzetében kiszállítjuk megrendelését.
 • Utolsó pillanatban is eszébe juthatunk, expressz rendelése 2 órán belül célhoz ér.
 • 30.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes
 • Nagyobb csokrainkhoz 7 nap minőségi garanciát adunk
 • Idézetgyűjteményünkkel segítünk gondolatait szavakba önteni és gyönyörű üdvözlő kártyára varázsolni, melytől még személyesebb lesz az ajándéka.

#fleurtvirag

user-posts

Post

user-followers

Followers

user-follow

Follow

Virág blog

Vevőink mondták

Virágküldés − FLEURT virágküldő szolgálat Budapesten és környékén

Azért vagyunk, hogy Ön küldhesse a legszebb virágcsokor költeményt és az Ön aláírása legyen a legemlékezetesebb ajándék mellett. Azt szeretnénk, hogy virágainktól legyen emlékezetes a születésnap, az anyák napja, a Fleurt szerelem rózsák tegyenek Ön helyett vallomást Valentin napján. Álmunk, hogy mindennapjainak részévé váljon a virág.

MINDIG FRISS VIRÁGOK, MEGBÍZHATÓ SZÁLLÍTÁS

A Fleurt a holland virágtőzsdéről és profi magyar virágtermelőktől rendeli virágait. Hetente háromszor érkezik hozzánk friss áru. A webshop virágait neves szállodáink virágaival együtt rendeljük – mestervirágkötőink a Four Seasons virágokkal együtt kötik az Ön küldeményét is. Nálunk virágrendelés leadható a weboldalon, telefonon vagy akár személyesen is szívesen egyeztetünk Önnel.

A gyönyörű kézikötött csokrok -több mint 400 termék közül választhat kínálatunkban- akár 2 órán belül célhoz érhetnek, ha az expressz virágküldést választja. A Fleurt virágfutár a legnagyobb gonddal szállít ki minden virágot, küldeményét pedig a megkülönböztetett udvariassággal adja át.

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOK, LAKÁSDÍSZEK

A Zrínyi utcai Fleurt virágbolt ismert volt különleges ajándék kínálatáról. Holland, belga és német beszállítóink design kuriózumait most online értékesítjük. Manapság legkelendőbbek a modern dísztárgyak: izgalmas arany bogarak, papagájok, majom lámpák mosolyogtatják meg a látogatót.

Ha valami klasszikusabb ajándék megoldásra vágyik, mi arra is fel vagyunk készülve: delikátesz kínálatunkban minőségi borok, pezsgők, olasz és magyar prémium csokoládé, tea, kávé –elmaradhatatlan kiegészítői virágküldeményének.

Budapest területén és 30km-es körzetében ajándékainkat is saját futárunk szállítja, melynek szállítási költsége a belkerületekben mindössze 2.400.-ft. Ne feledje: 30.000.-ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

AZ AJÁNDÉKOZÁS NETOVÁBBJA: FLEURT AJÁNDÉKCSOMAGOK

Ahogy egy kedves vevőnk mondta egyszer: „ez nem a hagyományos celofános ajándékkosár! Ez tapsol, fütyül, pacsit ad!” És valóban, a nálunk összeállított ajándékcsomagok sosem sablonosak; mind egyediek, mind személyre-alkalomra szabottak, garantáltan sikerre visznek. Rukkoljon ki vele Ön is!

JELES ALKALMAK – AVAGY MIKOR ILLIK VIRÁGGAL AJÁNDÉKOZNI?

Egy virágküldő szolgálat lábujjhegyen várja a virágküldés jeles napjait. Február 14-én Valentin nap, a szerelem és a szeretet napja. A vörös rózsa mindig klasszikus választás. Ajándékozhat hozzá illatpálcát, kozmetikumot, csokoládét szívdobozban. Március 8-án, Nőnapon a hölgyeket illik köszönteni. Egy kedves tavaszi csokor vagy virágdoboz tökéletes választás lehet. Május első vasárnapja Anyák napja. Anyuka, nagymama szívét könnyű megolvasztani egy szép cserepes virág beültetéssel egy kedves kis brossal mellétűzve. A Ballagás is egy nagyon különleges alkalom. Diákkörben legnépszerűbb természetesen a pénzcsokor, amit a kreatív virágcsokrok követnek: csokicsokor, zöldség csokor, gyümölcs csokor - minél viccesebb, annál kedveltebb!

Szerelem, szerelem – nincs is jobb ügyfél egy szerelmes udvarlónál! A nálunk rendelt menyasszonyi csokor is lehet meglepetés. De Uraim, az évforduló napját se feledjék, ha már meghódították szívük választottját! Egy elegáns, évfordulós virágcsokor virágszálainak száma általában a közösen eltöltött évek számát jelképezi. Névnapi és születésnapi virág ajándékozásakor próbáljuk kinyomozni, mi is lehet az ajándékozott kedvenc virága, így biztosan telitalálat lesz a virágküldés. Szomorú alkalom, ha temetési koszorú, amit keres nálunk, mi ebben is tapintatosan leszünk segítségére. Illik ajándékozni továbbá ha valakinek jobbulást kívánunk, valamilyen alkalomból gratulálunk, valamit megköszönünk, bocsánatot kérünk vagy „csak úgy” -egy kis napsugarat csempésznénk szerettünk életébe. Ötletekért böngésszen alkalomra szűrve!

AJÁNDÉKOK FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK

Virágot férfinak ritkábban ajándékoznak, pedig csokor kínálatunkban rájuk is gondoltunk. Azoknak viszont, akik mégis inkább egy különleges ajándékkal lepnék meg férfi partnerüket, férjüket, főnöküket, egy egész ajándék-kategóriát szenteltünk telis-tele vicces, dizájnos, pasis ajándék-ötletekkel. S bár legtöbb hölgy szívesen kap csak virágot, nekik is összegyűjtöttünk jó pár kényeztető, finom meglepetés ajándékot, amihez hasonlót még biztosan nem kaptak.

ÉVENTE VISSZATÉRŐ ÜNNEPI DEKORÁCIÓK

Húsvétot családi körben ünnepeljük. Mi kedves nyuszis kiegészítőket, tojásokat, húsvéti kopogtatót kínálunk, melyekhez természetesen dekorációként friss tavaszi virágot is rendelhet. Halloween is egyre népszerűbb ünnep szokásaink között. Erre az alkalomra elegáns tököket díszítünk be virággal, melyeket a tőlünk megszokott módon egy kis csavarral teszünk egyedivé. Karácsony a Fleurtben is várva-várt ünnep. Ilyenkor mi is játszunk, álmodozunk kicsit. Az épp aktuális adventi koszorú sereg tervezésekor kiéljük gyermeki álmainkat. A kollekcióban készült koszorúk és kopogtatók egy-egy kis izgalmas világot idéznek mind. Ilyenkor is rendelhet tőlünk karácsonyi csokrot, gyertyás asztaldísz az ünnepi asztalra. Sőt, mi a fenyőfát is szívesen feldíszítjük Ön helyett. Karácsonyi ajándék ötlet börzénk pedig nem csak megkönnyíti a választást s az utánajárást, de garantáltan wow lesz!

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

Ha szeretne megismerkedni prémium szolgáltatásainkkal (esküvő dekoráció, iroda dekoráció, szálloda dekoráció, rendezvény dekoráció, növénydekoráció, lakásdíszítés), látogasson el galériáinkba: www.fleurt.hu , s kérje személyre szóló ajánlatunkat.